Ben jij één van de nieuwe helden achter de jurytafel?

We hebben méér vrijwilligers nodig.. Dat weten we helaas al lang. Máár: het is ook (in elk geval voor een deel) op te lossen! En daar heb je zelf ook nog eens wat aan. De start van de zaalcompetitie lonkt (hopelijk!), maar publiek zal daarbij nog niet aanwezig mogen zijn. En tóch is er de mogelijkheid om de wedstrijden van Achilles 1 en A1 líve mee te maken, vanaf de luie stoel op de eerste rang. Je kunt de spelers bijna high fiven (bijna, want je blijft uiteraard altijd op 1,5 meter!) Hoe? Door je aan te melden als lid voor de jurytafel! De KNKV helpt je op weg met een online bijeenkomst op 8 en 10 december, dus wacht niet te lang met aanmelden!

Ben jij één van de nieuwe helden achter de jurytafel?

Dus, bij deze een speciaal oproepje voor ouders, vrienden en supporters van spelers uit Achilles 1 en A1. Of aan de spelers die vaak voor deze ploeg in actie komen natuurlijk... Help jij jouw cluppie uit de brand, door vanaf deze Achillianen live vanaf de front row te bewonderen, met slechts een vinger boven de schotklok? De spelers van de A1 en 1 blij, Achilles blij én jij blij. Meld je aan!

Aanmelden online bijeenkomst juryvoorzitter - KNKV

Om een plekje één van de drie plekken achter de jurytafel te bemachtigen, moet je wel een cursus volgen bij het KNKV. Maarrrr het is 2020 en corona, dus dit kan gewoon online. De bijeenkomsten vinden plaats op 8 en 10 december en er geldt zelfs vol = vol.. Wacht dus niet te lang met je aanmelden via onderstaand linkje!

Klik hier om je aan te melden voor de online bijeenkomst juryvoorzitter!

De informatie in dit formulier wordt alleen gebruikt voor de noodzakelijke werkzaamheden rondom de online bijeenkomst juryvoorzitter. Als de werkzaamheden zijn afgerond wordt de ingevulde data verwijderd. Let op: vol is vol. - www.knkv.nl

 

Datum 30-11-2020 20:09
Tags