8 januari: Nieuwjaarstoast 2021

Met oudejaarsavond voor de deur kunnen we dit bijzondere en misschien zelfs wel verloren jaar eindelijk achter ons laten. Het gezegde ‘Nieuwe ronde, nieuwe kansen’ is hopelijk van toepassing op 2021. Het wordt een jaar met veel leuke uitdagingen en een jaar waarin hopelijk weer wat ‘mag’. Het is ook een jaar van afscheid, namelijk van de oude kantine. Het bestuur nodigt alle leden van Achilles uit voor een online toast op het nieuwe jaar. Deze vindt plaats op vrijdag 8 januari 2021 om 19.30 uur. Tijdens deze toast zal onze voorzitter zich met een praatje tot ons allen richten. Ook krijgen we een update over de langverwachte nieuwbouw.

De link naar de online bijeenkomst zal op zondag 3 januari 2021 rond 20.00 naar iedereen worden verstuurd. In het verleden zijn er wat problemen geweest met het verloren raken van e-mails die namens het bestuur of de Leeuwenkrabbels verstuurd worden. Dit heeft naar alle waarschijnlijkheid te maken met steeds veranderende spamregels. Hier hebben wij deels invloed op. We weten inmiddels zeker dat het helpt om de mailadressen van Achilles als contacten toe te voegen, bij deze
vragen we jullie om dat te doen als je dit nog niet gedaan hebt.

Voor de Leeuwenkrabbels is dat leeuwenkrabbels@hkvachilles.nl en de JAV e-mails is dat DigitaleJAV@hkvachilles.nl. Mocht je op 3 januari na 20.00 uur geen mail hebben ontvangen (ondanks het toevoegen van de e-mailadressen aan je contactenlijst), laat het dan weten aan de websiteredactie (website@hkvachilles.nl).
Het bestuur wenst iedereen een fijne jaarwisseling toe, hopelijk zien we jullie allemaal online op 8 januari om 19.30 uur!


Het Bestuur

Datum 29-12-2020 15:48
Tags