Een hele lege oude kantine..

Het heeft even geduurd maar de sloopkogel is door de kerk. Deze maand nog gaat de kantine plat en moeten we definitief afscheid nemen van de oude vertrouwde Vlonder. Voor de meeste leden is dat misschien even schrikken. Maar wie onlangs de kantine van binnen heeft gezien weet dat er inmiddels niet veel van over is. De afgelopen weken hebben vele handen licht werk gemaakt. Het resultaat mag er zijn: de kantine heeft iets weg van een verlaten pand en kan zomaar dienst doen als decor voor een goedkope horrorfilm.

Onder de bezielende leiding van Rene, Ilan, Ruud en Harald is alles wat nog gebruikt kan worden uit de kantine gehaald. Dat wat niet meer nodig is, of simpelweg niet meer mee kan is in afvalcontainers afgevoerd. Een gespecialiseerd bedrijf heeft het roestvrije staal uit de kantine opgehaald en meegenomen. Dit kan namelijk worden hergebruikt.

Aan de commissies binnen Achilles is gevraagd of bruikbare spullen voorlopig in de kleedkamers kan worden gezet. Ook dit is zo goed als gereed. De kleedkamers zullen namelijk later dan de kantine zelf gesloopt worden. Tegen die tijd hebben we de beschikking over een extra container waar alles netjes opgeslagen kan worden totdat we onze spullen definitief in de nieuwbouw een plekje kunnen geven. Daarover volgt te zijner tijd verdere informatie.

Op de foto’s hieronder (van Harald en Rene) is te zien hoe onze kantine er nu bij staat.

Namens de stuurgroep en werkgroepen nieuwbouw,

Rinus

 

 

Datum 13-01-2021 22:42
Tags