Update nieuwbouw: sloop in volle gang!

De afgelopen weken zijn diverse clubjes bezig geweest op ons veld. De sloopaannemer heeft een brug gemaakt vanaf de Mient. Inmiddels zijn de dug outs verplaatst en worden de bankjes en de lantaarns verwijderd. Komende dinsdag worden de stalen rijplaten gelegd waardoor de nieuwe containers aangevoerd en geplaatst kunnen worden. Daarna komen de bouwhekken rond het bouwterrein te staan. Maandag a.s. start dan eindelijk de voorbereiding sloop kantine en kleedgebouw. Het gaat nu dus echt beginnen en de sloop van onze kantine is vanaf dan echt zichtbaar. Daarmee is het afscheid van onze kantine definitief... [Update 24/2: de sloop is begonnen!]

Volgende week moet alles uit de kleedkamers verplaatst worden naar de nieuwe opslagcontainer die er hopelijk dinsdag uiterlijk woensdagochtend staat. Inmiddels hebben al veel vrijwilligers zich gemeld om de kleedkamers leeg te halen. SUPER!

Dat betekent ook dat onze vertrouwde kantine er binnenkort niet meer is. Wil je die nog even zien? Fiets dan vooral even over de Mient. We zullen er voor zorgen dat iedereen een goed beeld krijgt van de sloop en de werkzaamheden op het veld. Hoe we dat gaan doen is nog een verrassing!

Namens de stuurgroep en werkgroepen,

Rinus

Daar gaat ze...

Check ook zeker even deze beelden van Daan Alkema:

Datum 24-02-2021 09:23
Tags