Inschrijving Tennis-oliebollen-toernooi geopend

Het traditionele Achilles-tennis-oliebollen-toernooi wordt dit jaar niet op een zondag, maar op woensdag 30 december 2015 gehouden. Een mooie gelegenheid de kerstkilootjes er af te slaan! Nieuw dit jaar is dat introducees ruim mogen worden uitgenodigd. Dus schroom niet om een familielid, kennis of vriend(in) mee te nemen.Natuurlijk worden er verse oliebollen gebakken. De namen van de bakkers houden we nog even geheim. Lees verder voor het programma en om te lezen hoe je je inschrijft! Namens de tenniscommissie, Sten.

 

Het toernooi begint om 11.00 uur, de koffie staat klaar vanaf 10.00 uur, zodat er ruim tijd is om in te spelen.Vanaf 16.00 u staat de borrel klaar!

Het toernooi kent een poule- en finaleronde waarbij rekening gehouden wordt met speelsterkte. De kosten van het tennistoernooi, inclusief bollen, bedragen voor zowel leden als introducees € 7,50. Inschrijven kan door het sturen van een email naar tennisinfo@hkvachilles.nl onder vermelding van naam en speelsterkte (gevorderd/iets gevorderd/beginner).

Datum 20-11-2015 11:51
Tags