Update nieuwbouw: de kantine is nu echt weg..

De afgelopen weken hebben we jullie grondig op de hoogte gehouden van de sloop van onze geliefde kantine. Op filmpjes en foto’s zagen we hoe snel de kantine gesloopt is. Dat maakte bij iedereen veel los en het zorgde dat er veel verhalen en herinneringen boven kwamen drijven. In de tussentijd is ook een mysterie opgelost: sleutelbos 1 is teruggevonden in één van de kleedkamers. Iedereen nog bedankt voor het zoeken! Nu de sloop zo goed als afgerond is, kan het echte werk gaan beginnen: de bouw van de nieuwe kantine. Dat betekent dat we ook vooruit kunnen gaan kijken. Ook van de bouw en de overbruggingsperiode houden we jullie natuurlijk op de hoogte!

Dat het leven gewoon doorgaat blijkt ook uit het feit dat er gewoon getraind blijft worden. Dit uiteraard binnen de beperkingen van de coronamaatregelen, maar nu ook binnen de beperkingen van het terrein. Het grootste deel wordt ingenomen door de werkzaamheden van de sloop en de nieuwbouw. De komende weken missen we ook nog het kunstgras, waardoor de ruimte heel beperkt is. Toch weten de jeugdploegen er wat van te maken (zie de foto’s hieronder). Grote klasse!

Nu we tijdelijk geen accommodatie hebben moeten we gaan improviseren. Totdat de nieuwe kantine gereed is zullen we (zodra de maatregelen dit weer toestaan..) onze koffie, thee en andere versnaperingen moeten nuttigen in een tent. Deze tent zal naar verwachting er staan op het moment dat we weer los kunnen op het kunstgras. Komende donderdag 20 maart hopen we de definitieve planning van deze aannemer te krijgen en wij jullie een einddatum oplevering kunstgras kunnen geven. Vooralsnog gaan wij uit van eind tweede week april.

De belangrijkste vraag is natuurlijk waar we straks de bar kunnen vinden. Om misverstanden te voorkomen hebben we hieronder een plattegrond van de tent ingevoegd. We hebben het komende anderhalf jaar misschien geen kantine, maar we hebben wel onze eigen feesttent. Typisch voor de zaterdagavonden op het veld, met ondergaande zon en een koud drankje, waar we allemaal zo naar uitkijken.

Update%2017-3%20-%20nieuwbouw%20kantine%20-%20tijdelijke%20oplossing.JPG

Wanneer de exacte start van de nieuwbouw gaat beginnen zullen we dat natuurlijk meteen laten weten. Tot die tijd zijn we op de achtergrond druk bezig met planningen, deadlines de vooruitblik op het indelen en inrichten van de nieuwe kantine. Als je vragen of ideeën hebt laat het ons dan vooral weten!

Namens de stuurgroep,

Ilan, Hans & Rinus

 

Datum 17-03-2021 10:59
Tags