Geef je op voor tennislessen bij Achilles

Vanaf half september kan je weer tennislessen nemen bij Achilles. Ieder lid van Achillestennis kan zich voor de trainingen opgeven. Daarnaast mogen ook jeugdleden van Achilleskorfbal of kinderen van Achillestennis zich opgeven. De lessen zijn dus voor jong en oud en worden door een professionele tennistrainer gegeven. De lessen starten half september. Geef je voor de eerste lesronde dus snel op en uiterlijk 7 september.

De tennislessen starten half september. Speeldagen voor de trainingen zijn op maandag- en vrijdagavond voor volwassenen en op woensdagmiddag voor de kinderen. In de avonduren is er tijdens het korfbalseizoen in principe slechts één baan (baan 4) voor de tennislessen beschikbaar.

De lessen worden gegeven door Guillaume. Zoals zijn naam al doet vermoeden komt Guillaume uit Frankrijk. Hij woont nu een jaar in Den Haag en gaf in april 2021 ook al met veel plezier tennislessen bij Achilles-tennis.

Kijk snel voor meer informatie over de trainer, de prijzen, de dagen en de mogelijkheden op de pagina Tennislessen en geef jezelf of je kind op door een mail te sturen naar de tenniscommissie: tennisinfo@hkvachilles.nl

Vermeld hierin tenminste de volgende gegevens:

  • Naam
  • Telefoonnummer
  • Beschikbare dagen en tijdstippen voor les (let wel, voorkeursmomenten op een avond of middag kunnen niet worden gegarandeerd).
  • Indien gewenst, de personen met wie je samen wilt trainen.
  • Je speelsterkte (beginner, gevorderde, of ervaren speler)

Vragen? Mail de tenniscommissie via tennisinfo@hkvachilles.nl

De tenniscommissie,
Lizette
Roelie
Ed
Sjoerd

 

Datum 05-09-2021 10:15
Tags