Update nieuwbouw: zet die tent maar op!

De werkzaamheden op het veld zijn in volle gang. De kantine is inmiddels helemaal afgebroken, het enige wat er van over is zijn bergen puin. Ook de werkzaamheden op het kunstgras zijn in volle gang. Bij deze nogmaals het verzoek aan iedereen om zowel de bouwplaats, als het kunstgrasveld niet te betreden. Wanneer het kunstgras klaar is kunnen we eindelijk weer op ons eigen veld op kunstgras trainen. Dan is het ook prettig om iets te hebben staan dat dienst kan doen als ‘kantine’. Lees gauw verder voor het laatste hoe en wat rondom de 'kantine'!

De komende maanden kunnen we in een prachtige tent bivakkeren. Deze tent is afgelopen zaterdag door de familie Verboom, Simon Rodriguez en Ed Arbouw opgebouwd. Heel veel dank aan deze toppers! Het resultaat zie je onderaan dit bericht!

Hoewel de tent is opgebouwd is deze voorlopig nog verboden terrein. Aan de binnenkant is nog wat werk te verzetten. En ook daarna kan deze ‘kantine’ nog niet open op basis van de huidige maatregelen. Hoe dat precies zal zijn vertellen we jullie later!

Namens de werkgroepen,
Rinus

 

Datum 06-04-2021 13:06
Tags