Update clubtenue: de shirts zijn er!!

Eindelijk weer een clubtenue update, en… Dit keer een positieve: de shirts zijn binnen! Ondanks dat de veldcompetitie helaas definitief niet door zal gaan, willen we iedereen alsnog zo snel mogelijk van zijn of haar nieuwe shirt voorzien. Lees daarom gauw verder over het hoe en wanneer van het ophalen van het nieuwe shirt!

Op dinsdag 4 mei zal Menno Overwater, hoofdsponsor Zeefdruk Westland en leverancier van onze nieuwe Erima-wedstrijdkleding, met zijn auto voor de poort staan om iedereen van zijn of haar shirt te voorzien. Voor de meeste ploegen is dit een trainingsavond, dus we hopen dat het iedereen lukt om even bij hem langs te wandelen. Een aantal dingen om rekening mee te houden:

  • De uitleveringsdatum is dus op dinsdag 4 mei, Menno zal samen met Mieke van 18:00 tot 19:30 uur aanwezig zijn voor de poort van het Achillesveld.
  • Wanneer je een nieuw shirt komt ophalen, is het de bedoeling dat je ook het oude Patrick-shirt (met de MijnDomein-bedrukking) inlevert. Vergeet deze dus niet! Voor degenen die zich afvragen wat er met deze oudere shirts gebeurt: hier maken we net als de vorige keer een goed doel weer erg blij mee. :-) 
  • Omdat de ouders betaald hebben voor de shirts, vragen we jullie ook om zélf langs te komen om het shirt op te halen. Om te voorkomen dat shirtjes in tassen blijven zitten of kwijtraken, geven we de shirts niet mee aan de kinderen.
  • Om het ophalen zo soepel mogelijk te laten verlopen, is het voor ons handig als je je ordernummer van tevoren alvast opzoekt. Zoek in je mail even op 'Clubwereld', dan komt 'ie als het goed is meteen tevoorschijn: het begint met ZDW2020 (of ZDW2021). 
  • Natuurlijk gelden nog steeds de coronamaatregelen. Mocht het op sommige momenten wat druk zijn, zorg dan altijd dat je netjes achter elkaar op 1,5 meter afstand van elkaar wacht.
  • Heb je nog geen shirt gekocht, maar speel je komend seizoen wel voor Achilles? Zorg dan dat je deze alsnog bestelt via de Achilles-webshop. We hebben een kleine voorraad, dus als het goed is kun je ook dan direct dinsdag jouw shirt komen halen.

Tot slot: nogmaals onze excuses voor de opgelopen vertraging. Gelukkig hebben de meesten van jullie hier alleen maar begrip voor getoond, waarvoor veel dank.
Is iets onduidelijk of heb je een andere vraag? Ga dan niet elkaar appen ;-), maar mail ons even via clubtenue@hkvachilles.nl, dan kunnen we je meteen helpen. Tot dinsdag!

Datum 29-04-2021 19:47
Tags