Uitnodiging NSK Beachkorfbal 2021

Studerende korfballers opgelet! Na een bijna een jaar geen korfbal en een afgelast NSKB is het de hoogste tijd om de strijd weer aan te gaan. Daarom zal op 1 augustus het allereerste Nederlands Studentenkampioenschap Beachkorfbal plaatsvinden. Willen jullie er met de titel vandoor gaan? Dan nodigt de Studentenkorfbalcommissie (SKC) 2020-2021 jullie hierbij graag uit!

Het NSKB zal plaatsvinden op zondag 1 augustus bij sportcentrum Valkenhuizen in Arnhem. Teams worden opgegeven per stad en niet per instelling. Het is mogelijk om meerdere teams per stad op te geven. Elke team moet aan een aantal regels voldoen; deze zijn te vinden in bijlage 1. De kosten voor deelname bedragen maximaal €45 per team (afhankelijk van het aantal inschrijvingen kan dit bedrag nog lager worden). Het inschrijfbedrag ligt 50% hoger voor teams met spelers die van een instelling komen die niet aangesloten is bij Studentensport Nederland (SSN).

Jullie kunnen teams voor het NSKB opgeven door middel van het inschrijfformulier (opvragen bij Rinus of via onderstaand mailadres). We verzoeken jullie vriendelijk het inschrijfformulier uiterlijk woensdag 31 juni te mailen naar studentenkorfbalcommissie@gmail.com.

In deze mail ontvangen zij ook graag het bewijs van inschrijving aan een hbo- of wo-instelling van elke speler, een eventuele kopie van de sportkaart van spelers die in een andere stad studeren en het door elke deelnemer ondertekende toestemmingsformulier voor het maken van foto’s en video’s.

De SKC is, samen met het sportcentrum, hard bezig om het toernooi in naleving van de corona voorschriften te organiseren. Het toernooi zal alleen plaatsvinden als het naleven van de voorschriften te allen tijde mogelijk is. Blijkt dit uiteindelijk toch niet mogelijk te zijn, zal het toernooi worden afgelast. Indien het toernooi geen doorgang kan vinden zullen er geen kosten voor de teams in rekening worden gebracht.

Als Achillianen interesse hebben om mee te doen of vragen hebben, stel die dan vooral via studentenkorfbalcommissie@gmail.com.

Datum 17-05-2021 11:12
Tags