Update nieuwbouw: de bodem is gelegd!

Een paar weken geleden dagen we via Zoom dat de start van nieuwbouw symbolisch werd ingeluid met het slaan van de eerste paal. Inmiddels is veel werk verzet en de contouren van de nieuwe kantine zijn al goed te zien, de bodem van de fundering is namelijk gelegd. En dat is maar goed ook, want iedereen weet dat een goede bodem essentieel is voor een goed feest! Op de foto’s kun je aan de hand van deze bodem de indeling van de nieuwbouw goed zien. In een later stadium zullen op de deze bodem nog twee zijwanden worden geplaatst, en de bodem wordt voorzien van wapening en beton.

De werkgroepen hebben inmiddels mooie plannen gemaakt voor de interne aankleding van de nieuwe kantine. Ook dit ziet er veelbelovend uit, maar daar kunnen we nog niet veel van laten zien. Zodra de tijd rijp is krijgen jullie daar alles over te horen. In de tijdelijke kantine zijn wel al wat impressies beschikbaar.

Op het veld beginnen de tijdelijke voorzieningen vorm te krijgen. Er is een Dixie geplaatst voor de momenten waarop de nood het hoogst is. De afgelopen tijd hebben we veel materiaal op het veld zien liggen. Dankzij het plaatsen van een extra container kan alles nu weer veilig en wel worden opgeborgen. Vanzelfsprekend gaan we er natuurlijk van uit dat iedereen na de training of andere activiteiten het materiaal netjes in deze container opbergt.

Namens de stuurgroep,

Rinus

Datum 17-05-2021 12:14
Tags