Van het bestuur: update, vrijwilligersbeleid & JAV

Beste Achillianen, we naderen het eind van het seizoen 2020/2021. Een heel vreemd seizoen zonder zaalcompetitie en met een afgelaste veldcompetitie. Gelukkig worden langzamerhand de restricties verminderd en lijkt het erop dat ze op enig moment deze zomer volledig zullen worden opgeheven. We gaan er daarom van uit dat komend seizoen 2021/2022 weer normaal zal gaan verlopen. In voorbereiding daarop nodigen we jullie uit voor een bijeenkomst over het vrijwilligersbeleid (18 juni) en het eerste deel van de JAV (9 juli). Lees verder voor alle info.

In voorbereiding op het nieuwe seizoen vindt de Jaarlijkse Algemene Vergadering (deel 1) plaats. Wij hebben de datum daarvan vastgesteld op vrijdagavond 9 juli. Iets later in het jaar dan gebruikelijk, omdat we eerder apart met jullie over het Vrijwilligersbeleid willen spreken. De avond over het vrijwilligersbeleid zal plaatsvinden op vrijdagavond 18 juni.  (Ter geruststelling: het Nederlands voetbalelftal speelt op geen van deze avonden een EK wedstrijd).

Nadere details over beide avonden zullen nog volgen, maar jullie wordt verzocht deze avonden alvast te reserveren, dus:

  • 18 juni Vrijwilligersbeleid
  • 9 juli JAV (deel 1)

De JAV (deel 1) kijkt vooruit naar seizoen 2021/2022. Aan iedere commissie wordt gevraagd om uiterlijk op 18 juni het Jaarplan en de bemensing van de commissie 2021/2022 te sturen naar ondergetekende.

Met vriendelijke groet,

Arthur Bolder
Secretaris

Datum 17-05-2021 18:48
Tags