WAPC-Kamp 2021: Haagse Schatten - Kamp in eigen stad en omgeving!

Zoals jullie al eerder op de site hebben kunnen lezen kan ons oude, vertrouwde kamp helaas nog niet onder de normale omstandigheden plaatsvinden. Dat mag de pret echter niet drukken, want wij gaan er alles aan doen om jullie toch een onvergetelijke, sportieve, gezellige week te laten beleven! Word jij hier ook nu al enthousiast en nieuwsgierig van? Lees dan snel verder voor alle informatie!

Dit jaar vieren wij een week lang feest in eigen stad en omgeving. Een week lang spellen, activiteiten en vermaak met al je korfbalvriendjes- en vriendinnetjes. Voor iedere leeftijd is er wat wils! Wat moet je weten voordat je je opgeeft?

  • De kampweek is van maandag 19 juli tot en met vrijdag 23 juli. Eten en slapen doen we thuis, maar je kan er in ieder geval vanuit gaan dat je overdag goed bezig gehouden wordt!
  • Een thema mag natuurlijk niet ontbreken en achter de schermen wordt er al weer hard gewerkt. Heel veel verklappen doen we nog niet, maar je kan er in ieder geval op rekenen dat we op zoek gaan naar onze Haagse Schatten. Met ons veld, de bossen en het strand bij ons om de hoek, moeten die leuke kampactiviteiten volgens ons helemaal goedkomen!
  • Je kan je aanmelden vanaf de F’jes tot en met de leeftijd van 18 jaar! Verdeeld in twee leeftijdsgroepen willen wij jou een onvergetelijke week bezorgen met de leukste kampspellen waarbij o.a. een greppeltocht, jachtseizoen en de fietsspeurtocht niet ontbreken! [Update: aanmelden is niet meer mogelijk!]
  • Dan natuurlijk nog de kosten; voor een hele week van maandag tot en met vrijdag bedragen de kosten 90 euro.
  • Duidelijk is dat we er met elkaar een top week van gaan maken! Nog wat onduidelijkheid? Zeker! Want kunnen we tegen die tijd met een grote groep lunchen of moet dat wellicht nog thuis? Zijn er nog maatregelen die ons belemmeren in activiteiten? Misschien wel! Op die vragen hebben we nog geen antwoord. In de loop van de tijd hopelijk wel en daar zullen we tijdig over communiceren. Wij willen jullie in ieder geval vragen om met alle scenario’s rekening te houden!

Ook zoveel zin gekregen in het kamp in onze eigen stad? Wij ook! 

 

Spelen er nog vragen, wil je iets weten of heb je nog ideeën? Schroom niet om contact met ons op te nemen, dat kan via julia.baak@outlook.com of 06 - 21 40 46 51. Wij zijn druk bezig met de voorbereidingen en hebben er in ieder geval heel veel zin in!

Groetjes,

De kampcommissie

WAPC-Kamp%202021%20-%20Haagse%20Schatten.jpg

Datum 01-06-2021 08:14
Tags