We mogen weer: toch nog competitie voor de jeugd

Vorige week werden er voor het eerst sinds oktober weer wedstrijdjes gespeeld, de eerste ronde van drie weken minicompetitie. In dit bericht delen we alle belangrijke informatie: zowel voor onze eigen spelers, als voor bezoekers. Lees verder voor alles wat je moet weten over de mini-competitie: de ploegen, de opstellingen, de scheidsrechters, de CoCo's en informatie over de kantine-tent. Enne, tot slot: heel veel plezier bij alle wedstrijden!

De wedstrijden

  • De wedstrijden van deze regionale minicompetitie worden gespeeld in de nieuwe ploegen, zoals eerder gepubliceerd
  • Inmiddels zijn de nieuwe ploegen ook ingevoerd in Antilopen, zodat alle informatie netjes op onze website te vinden is. Je vindt de Opstellingen weer gewoon op de plek waar je het altijd vond: via Competitie > Opstellingen
  • Afschrijven doe je nu weer net als 'altijd' bij het wedstrijdsecretariaat. Doe dit op tijd, zodat zij nog reserves en invallers kunnen regelen! Weet je even niet bij wie je moet zijn? Je vindt alle contactinformatie via Competitie > Opstellingen.
  • Ook de scheidsrechters voor komend weekend worden de aankomende dagen aan de informatie toegevoegd, een overzicht hiervan is te vinden via Competitie > Scheidsrechters

Een coronaproof Achilles

Hoewel de versoepelingen en deze mini-competitie ons weer een behoorlijk vrij gevoel geven.. Corona heeft ons nog niet helemaal verlaten. Dat betekent dat we nog steeds met een aantal maatregelen rekening moeten houden. Onze vriendelijke CoCo's zullen op het veld aanwezig zijn om iedereen te helpen herinneren als dat nodig is.

  • Iedereen mag sporten! Tijdens het sporten hoeft geen 1,5 meter afstand gehouden te worden. Volwassenen (trainers, CoCo's) houden buiten de lijnen wel 1,5 meter afstand van elkaar.
  • Publiek is helaas nog niet welkom: kinderen worden nog steeds afgezet bij de poort.
  • Vanwege de verbouwing zijn er geen kleedkamers, douches, toiletten en kraanwater beschikbaar. Ga thuis naar het toilet en neem zelf een flesje water mee. 
  • Pas hygiëne toe, desinfecteer/was regelmatig je handen.
  • Heb je (milde) klachten? Blijf thuis en laat je testen. Testresultaten wacht je thúis af.
  • Heeft iemand anders thuis klachten? Blijf ook dan uit voorzorg thuis, tot een negatieve testuitslag bekend is.

Tijd CoCo's
08:45 - 10:00 Mireille & Nathalua
10:00 - 11:15 Margot & Marcella
11:15 - 12:30 Lara & Sjoerd
12:30 - 14:00 Elles & Marieke vd M
14:00 - 15:15 Claudia & Marieke

Kantine

We noemden het al even: op het veld is de verbouwing nog steeds in volle gang. Vanuit de tijdelijke kantinetent zal voor spelers, begeleiding en scheidsrechters koffie, fris en chips verkrijgbaar zijn. Let op: deze betaal je met cashgeld of via een QR-code.

Tot slot: natuurlijk heel veel sportplezier!

Datum 17-06-2021 15:39
Tags