Verslagen: onze jeugd mag weer los!

Wat een feestje afgelopen zaterdag, alle jeugdploegen mochten weer voor het echie korfballen tegen ploegen uit de regio! Onze kinderen werden in de nieuwe samenstellingen op pad gestuurd, dus het was soms even zoeken en elkaar leren kennen. Op sommige velden ging het er pittig aan toe, maar er zaten ook al hele leuke gelijkwaardige potjes tussen. Een leerzame middag en gelukkig komen er nog veel meer wedstrijden aan! Lees verder voor de verslagen van deze week. Enne.. Natuurlijk vinden we het hartstikke leuk als we nóg meer wedstrijdverslagen ontvangen vólgende week! Ook een wedstrijdverslag geschreven? Mail deze dan naar website@hkvachilles.nl!

Achilles E1 - Tempo E1

Eindelijk mochten we na corona weer eens een wedstrijd doen en het was heel leuk. Alle doelpunten staan hieronder.

• Luuk heeft er 5 gescoord (helaas ook een strafworp gemist)
  • Noa heeft er 9 gescoord
  • Jarmo heeft er 8 gescoord
  • Soe heeft er 4 gescoord
  • Philene helaas geen één deze keer, maar we gaan zorgen dat zij de volgende wedstrijd gaat scoren.

Merel zei in de rust dat we niet van die verre ballen mochten gooien, maar dat we kleine stukjes moesten gooien, daar hebben we ons niet altijd aan gehouden. Verder hebben we ook een aantal mooie doorlopen gemaakt die erg goed waren aangegeven. De jongens mogen niet vergeten dat ze ook naar de meisjes moeten gooien.

Volgende week moeten we uit tegen Madjoe.

Luuk D.

KVS E1 - Achilles E2

Eindelijk is het dan zover. De eerste echte wedstrijd na een lange periode van alleen maar trainen en hier en daar een oefenwedstrijd.

We mogen op bezoek in Scheveningen bij KVS. De coach had al tegen ons gezegd dat het best wel eens moeilijk zou kunnen worden, omdat we meteen tegen de E1 moeten spelen. We kunnen de hele eerste helft best wel lekker meekomen met KVS, ondanks dat ze best wel goed zijn. We krijgen veel kansen maar zijn nog niet zo trefzeker (dat komt nog wel). Het gooien en vangen gaat echt wel goed en ook lopen we goed vrij. Uiteindelijk kunnen we het niet meer bijhouden en loopt KVS uit naar 23-5. We zijn moegestreden maar weten nog wel de strafworpen te winnen!

Op naar de volgende wedstrijd waar we vast nog meer gaan scoren!