Sport- en Spelmiddagen waren een denderend succes!

Afgelopen donderdag (10 juni) vond de laatste Sport- en spelmiddag plaats. In januari zijn we begonnen met het organiseren van sport- en spelmiddagen op ons eigen Achillesveld. Het doel was om alle kinderen van Achilles, en die uit de buurt, tijdens de lockdowns in beweging te houden. Op dat moment wisten we niet zo goed wat we konden verwachten qua opkomst. Inmiddels kunnen we zeggen dat alle verwachtingen ruimschoots zijn overtroffen.Tijd voor een kleine terugblik én een bedankje voor alle betrokken organisatoren, lees gauw verder.

Tientallen kinderen uit de buurt hebben met Achilles kennisgemaakt en samen met onze jeugd meegedaan aan de Sport- en Spelmiddagen. Op het hoogtepunt hadden we zelfs meer dan 50 kinderen op 1 middag op het veld die aan het sporten waren.

Het resultaat hiervan is dat we dankzij de sport- en spelmiddagen weer nieuwe leden hebben mogen verwelkomen op Achilles. In deze onzekere tijd is dat heel erg bijzonder. Het bestuur is Noa en Mick erg dankbaar voor de begeleiding van de middagen, met daarbij natuurlijk ook een vermelding voor de ondersteuning van onze enthousiaste sportcoördinator Tymen. Ook zijn we erg blij met de ledenwervingscommissie (Margot, Monique, Marjolein en Mirjam) die wekelijks de aanmeldingen hebben bijgehouden en de nieuwe leden op weg geholpen hebben binnen Achilles.

Het Bestuur

Sport-Spel-Naschoolse-activiteit%20(2).jpeg

Sport-Spel-Naschoolse-activiteit%20(1).jpeg

Datum 15-06-2021 09:19
Tags