Verslagen: korfballen in de regio week 2!

Afgelopen weekend werd er 'natúúrlijk' weer druk gekorfbald door onze jeugd. Ook stiekem wel lekker zo'n regio-competitie, de meest verre uitwedstrijden waren naar Gemini en Madjoe dit keer. Er waren overwinningen voor onder andere onze allerkleinste wedstrijdkorfballers, maar ook voor de E1, D2, B2, A2 én A1. De D1 en B3 speelden beide gelijk. We ontvingen dit weekend slechts één verslag, maar wél van een overwinning: Bo vertelt ons over de wedstrijd van de B2 tegen Dunas! Wie schrijven er volgende week een wedstrijdverslag? Mail deze naar website@hkvachilles.nl!

Achilles B2 - Dunas B2

We moesten tegen Dunas. In het begin ging het gelijk op. Steeds wanneer wij scoorden, scoorde de tegenstander ook. Met rust stond het 3-2. Na de rust konden we uitlopen. Manelle, Lucas H., Viggo, Tehzeeb, Bjorn en Lizzie scoorden. De eindstand was 9-3. Bedankt voor het fluiten Ed!