WAPC-Kamp 2021: inschrijvingen gesloten!

Dat was het alweer: de aanmeldingen voor kamp zijn gesloten. Én wat is het, ondanks dat het een ander kamp is dan anders, weer hard gegaan! Maar liefst 82 kinderen hebben zich opgegeven voor het kamp. De voorbereidingen zijn in volle gang. Een gaaf, sportief programma is in de maak! Lees gauw verder om te zien wie er allemaal mee doen én om alle laatste informatie te lezen.

Deelnemers WAPC-Kamp 2021 'Haagse Schatten'

De volgende kinderen zijn verzekerd van een plekje: Merel, Yara, Noah B., Quin, Thijs, Max, Floor, Sanne Z. Silja, Pepijn, Nikki, Demi, Jill, Paivi, Levi, Mick, Lizzy, Lucas L., Jim, Stella, Malou, Siemen, Kiki, Esmee, Sanne A., Lucas H., Bradley, Viggo, Björn, Bregje, Jalien, Sofie, Resa, Mika, Almes, Aiden, Erik, Milan, Semm, Lynn, Dirk, Layla, Fleur, Lisette, Jens, Roos, Sem, Lars, Tim, Niels, Xander, Fedde, Joe, Imke, Celine, Emily, Noah O., Noa, Soe, Mila, Jarmo, Feline, Luuk, Marley, Isa, Vincent, Faylinn, Fiep, Frede, Tessa, Julie, Dwayne, Dionne, Otto, Brandon, Hanna, Boris, Milou, Evi, Jelte en Selah.

Meer informatie?

De informatiebrief en de gegevens voor de betaling volgen binnenkort via de mail, houd de berichtgeving dus goed in de gaten!

Extra helpende handjes gezocht!

Nu het programma zo goed als rond is en we het draaiboek aan het maken zijn, zijn we ook nog op zoek naar een aantal extra handen en ogen. Maandag, dinsdag en donderdag overdag kunnen we nog een beetje hulp gebruiken!

Lijkt het u daarnaast leuk om eens mee te kunnen kijken met de meest populaire avondspellen als jachtseizoen, de greppeltocht en de horrortocht (alleen voor de oudste ;-)), dan kunnen we uw hulp ook op maandag, woensdag of donderdagavond maar al te goed gebruiken.

Vragen?

Heb je nog een vraag over het kamp of wil je je aanmleden om ons een dag(deel) uit de brand te helpen? Spelen er nog vragen, wil je iets weten of heb je nog ideeën? Schroom niet om contact met ons op te nemen, dat kan via julia.baak@outlook.com of 06 - 21 40 46 51.

Groetjes,
De kampleiding

 

Datum 28-06-2021 12:57
Tags