Hapjesavond..wat was het genieten!

Het was afgelopen vrijdag heerlijk genieten aan De Vlonder. Bij Ready wisten ze al dat er aardig wat kookkunsten in het ledenbestand terug te vinden waren, maar voor het Pomonaplein was dit het debuut van de hapjesavond. De kantine zat goed vol. Eén zijde van de kantine was ingericht als buffet waar al het lekkers uitgestald was. Er viel een hoop te genieten: van de frisse tonijnsalade van Dylan tot de roze koeken van …

Nou ja, maakt niet uit. Verder heeft iedereen er iets moois van gemaakt. Zelfs Henk had iets voorbereid dat hij zelf niet kon uitspreken. Maar het was wel lekker. Hulde.
Om wat extra geld in het CR laatje te brengen was er een loterij. Met dank aan René was er een fantastische hoofdprijs, namelijk twee tickets voor de spetterende musical Jesus Christ Superstar. Deze ging naar Tjitse en Audrey die deze prijs uitgerekend binnenhaalden met lotnummer 666. Verder zagen een hoop mensen blauw aan het eind van de avond. Dat kwam door de sangria die rijkelijk vloeide. Nadat het leeuwendeel van de hapjes de weg naar de magen had gevonden werd er nog gepokerd en her en der een spelletje wie-ben-ik gespeeld of gewoon gezellig een praatje gemaakt. Het was kortom een mooie avond. De CR bedankt daarvoor alle deelnemers en in het bijzonder René! Op naar de volgende gang!

De volgende CR-activiteit is het Oudsinterkerst. Na de succesvolle editie van vorig jaar wordt op zaterdag 12 december de kantine weer in decemberachtige sferen gebracht!

Groeten van de CR

Datum 15-11-2015 20:23
Tags