Wedstrijdverslagen: we mogen weer!

Heel veel grappige, leuke en leerzame wedstrijdverslagen zagen we in het korte, vorige seizoen voorbij komen. En dat pakken we dit seizoen graag weer op, want zaterdag begint de competitie weer! Het is onmogelijk om álle wedstrijden te kunnen zien en daarom horen we graag hoe het elke week bij alle ploegen gaat. We zullen bij de opstellingen een verslagschrijver opschrijven, maar natuurlijk is het leuk als er naast het verslag van de spelers ook een coachverslag is. Spoor en spreek elkaar vooral aan zodat we ook dit jaar kunnen genieten van een stroom aan verslagen na de wedstrijden

Nog even op een rijtje:

 • Iedere week staat bij de Opstellingen aangegeven wie het verslag moet/kan schrijven. Onderling ruilen is natuurlijk toegestaan.
 • Bij de Senioren wijzen we niemand aan, maar gaan we er vanuit dat jullie onderling bepalen wie een verslag schrijft.
 • Tips:
  - Denk er aan om de scheidsrechter en reserves van je wedstrijd te bedanken in je verslag.
  - Denk naast de 'tips' van de wedstrijd vooral ook aan de 'tops'.
  - Lang hoeft het verslag niet te zijn, maar minimaal een paar zinnen is altijd leuk!
 • Voor de jongere teams geldt natuurlijk dat jullie hulp mogen vragen aan papa's, mama's, opa's, oma's, grote broers of zussen of wie dan ook.
 • Verslagen mail je vóór maandag 12.00 uur naar website@hkvachilles.nl, zodat we het zowel in het krantje, als op de website voor je kunnen plaatsen.
Datum 06-09-2021 09:35
Tags