19 september: FestiFantastischeFietsenrally

Zoals jullie in het hoofdartikel van deze week hebben gelezen, staat 19 september de Fietsenrally op het festivalprogram! Een onvervalste Fietsenrally die je langs mooie, (on)bekende, (on)interessante locaties in onze stad brengt. Geef je op en doe mee. Ben jij en een goede fietser en een puzzelaar dan is dit iets voor jou. In een artikel van de gezamenlijke commissies staat hoe je dit kunt regelen. We hopen op een hoge opkomst en prachtig fietsweer.

De FestiFantastischeFietsenrally (FFF) start om 8.30 uur vanaf het Achilles veld. Elk kwartier vertrekt een equipe. Er is maximaal plaats voor 16 groepen, het aantal fietsers per groep is 'Festival vrij'.

Bij aanmelden wel graag de grootte van de groep aangeven. De FFF is voor jong en oud, maar zorg dat jong een oude begeleider heeft. Kortom, kinderen fietsen niet alleen! Aangezien het een Achilles festiviteit betreft, is aanmelden enkel mogelijk voor (ouders van) leden, tennisleden en donateurs.

De FFF duurt maximaal 5 uur inclusief het beantwoorden van vragen, de rijtijd bedraagt ongeveer 2 uur.

Voor de Festifalende fietsers komt de uitslag van de FFF waarschijnlijk wat vroeg.... Om 18 uur wordt wel iedereen weer op het veld verwacht voor de bekendmaking van de winnaar van de FestiFantastischeFietsenrally 2021!

Opgeven: hanslijmbach@me.com

FestiFantastischeFietsenrally.jpg

Datum 13-09-2021 08:00
Tags