Klaar voor de start? De Grote Clubactie begint op 18 september!!!

Vanaf zaterdag 18 september mogen er weer loten verkocht worden van de Grote Clubactie. Sinds vorig jaar verloopt de verkoop via de oude vertrouwde boekjes, maar ook met een persoonlijke QR code die je op de sticker op het boekje vindt. Dit heeft ervoor gezorgd dat er nog meer loten zijn verkocht. Vorig seizoen hebben we meer dan 1300 loten verkocht, dat leverde Achilles meer dan €3250 op!! We hopen dat iedereen zich ook dit seizoen weer zal inzetten, zodat we opnieuw zo’n mooi bedrag voor Achilles ophalen. Een lot kost €3,00 en daarvan gaat €2,40 direct naar onze vereniging.

De boekjes voor F t/m C1 worden deze week bij de trainingen of wedstrijden uitgedeeld, deze spelers krijgen een persoonlijk lotenboekje waarmee ze namens Achilles loten kunnen verkopen. De hogere teams, team 1 tot en met de B3, krijgen per team een lotenboekje! Hier kunnen de (ouders van) spelers uit deze ploegen hun loten in kopen.

Voor het best verkopende team en voor de best verkopende leden zijn er leuke prijzen te verdienen. Is je (team)boekje vol, dan mag deze ingeleverd worden in de GCA doos die in de tijdelijke kantine (tent) zal worden neergezet. Heb je vragen, is je boekje vol en wil je een nieuwe of heb je een goed idee waardoor we nog meer loten kunnen verkopen? Stuur dan een e-mail naar groteclubactie@hkvachilles.nl

 

Groetjes,

Bart en Marjolein

Datum 15-09-2021 20:18
Tags