We mogen weer!

D0D6341D-3672-4E37-AC46-9447A4870600.png hoofdartikel

Yes! We mogen weer! En dan verwijs ik naar een heleboel dat weer mag: we mogen weer zonder zorgen korfballen en erna met z’n allen nog extra genieten van de derde helft, zonder extra afstand. Na de natte wedstrijd van het 7e dit weekend zaten we zo lekker knus in de tent. Ikzelf nog herstellende van een ouderwetse griep, zoals we die kennen van voor ‘de grote C’ en niemand die het eng vond om naast mijn gesnotter te zitten. Nog even een applaus voor mijn teamgenoten die ondanks het weer een lekkere wedstrijd hebben gespeeld en wonnen tegen de koplopers, terwijl ik met mijn theetje, grote sjaal en paraplu toekeek. En natuurlijk dank aan de lieve invallers!

We mogen weer gaan dansen! Oh, wat heb ik dat gemist. Als ik de verhalen mag geloven hebben velen van jullie hun moves weer flink geoefend op Dixieland. Ik heb nu al zin om die te bewonderen op het volgende (18+) feest: zaterdag 30 oktober, dus reserveer die avond maar alvast in jullie agenda, want dan gaan de voetjes weer van het gras! Wat is het fijn om in de CR te zitten en weer bezig te zijn met allerlei toffe ideeën. Daar hebben we zo naar uitgekeken dat we weer leuke activiteiten kunnen organiseren.

De studenten kunnen weer naar school! Hoewel er echt wel voordelen zaten aan het ‘vanuit je bed een college volgen’, is het toch veel gezelliger om gewoon met je medestudenten te kunnen klagen over al die projecten die je nog moet afmaken. Ik ben zelf geen student meer... Ik kreeg namelijk tijdens mijn vakantie in Italië, een aantal weken geleden, het verlossende woord dat ik mijn scriptie heb gehaald en dus ben afgestudeerd! Tranen van geluk! Dit laatste jaar was voor mij en vele anderen namelijk echt een test als het gaat om doorzettingsvermogen. Daarom ben ik zo opgelucht voor de andere studenten, dat er eindelijk weer ruimte is voor het gezellige aan studeren.

Er mag ook weer veel meer omtrent het reizen en wat hebben veel mensen daar volop van genoten de afgelopen tijd. Zo ben ik zelf enorm blij dat ik gewoon weer zonder zorgen mijn familie kan bezoeken in Duitsland. Ergens deze zomer was ik er nog illegaal, maar daar kwam ik pas echt achter toen ik er al bijna was. Er waren namelijk zoveel websites met zoveel informatie, dat je soms niet meer wist onder welke categorie je nou eigenlijk valt. Gelukkig kwam er pas een grenscontrole de dag nadat ik weer thuis was. Toch spannend, zo kan ik dit verhaal later nog leuk opblazen… ‘’Die ene keer dat ik illegaal de grens over moest tijdens een pandemie’’.

Zoals jullie kunnen lezen ben ik enorm blij en dankbaar voor wat er allemaal weer kan en mag. Ik hoop dat jullie daar ook extra van genieten en volop gebruik van maken!

Ik wil nog één belangrijk feitje met jullie delen: Over 11 weken is het kerst! Omdat ik weet dat er twee typen mensen zijn: de mensen die nu denken ‘YES!’ en de mensen die denken ‘houd alsjeblieft op’, sluit ik het af met een zomerfoto van mijn vakantie in Italië. Samen met mijn enorm schattige nichtje Fenna. Ja, ik ben sinds dit jaar een trotse tante en deze foto bezorgt mij een enorme glimlach. Hopelijk jullie ook!

Tot op het veld.

Lena van Bijsterveld

Datum 05-10-2021 11:00
Tags