9 oktober: Open Kangoeroetraining!

Ben je tussen de 4 en 6 jaar en vind je het leuk om een keer mee te trainen met de korfbalkangoeroes van Achilles? Kom dan op 9 oktober om 10.00 uur naar Achilles (Pomonaplein 71) voor de Kangoeroetraining! Uiteraard kunnen de huidige Achilles Kangoeroes hun vriendje(s) en/of vriendinnetje(s) meenemen. Voor alle kinderen die 9 oktober mee willen doen, meld je wel van te voren even aan via kangoeroes@hkvachilles.nl. Lees verder voor meer informatie!

Ben je tussen de 4 en 6 jaar en vind je het leuk om een keer mee te trainen met de korfbalkangoeroes van Achilles? Kom dan op 9 oktober om 10 uur naar Achilles (Pomonaplein 71) voor de Kangoeroetraining! Samen met de andere Kangoeroes ga je spelletjes doen, om je snelheid, wendbaarheid en sprongkracht nog beter te maken, net als een echte kangoeroe.

Uiteraard kunnen de huidige Achilles Kangoeroes hun vriendje(s) en/of vriendinnetje(s) meenemen; hoe leuk om te kunnen laten zien wat je elke zaterdagochtend doet en wellicht zal je vriendje en/of vriendinnetje het zo leuk vinden dat hij/zij ook op korfbal wil! Voor alle kinderen die 9 oktober mee willen doen, meld je wel van te voren even aan via kangoeroes@hkvachilles.nl.

Mocht het heel slecht weer zijn, dan gaat de training helaas niet door maar dan zullen we een andere dag plannen. We kijken er naar uit om je 9 oktober te ontvangen en zullen een kleine verrassing voor je hebben aan het eind van de training. Heb je nog vragen of komt het niet uit maar zou je wel een andere zaterdag mee willen trainen? Stuur ons dan vooral een bericht (kangoeroes@hkvachilles.nl). 

KangoeroeKlup_Header.png

Datum 04-10-2021 11:59
Tags