Grote Clubactie Update: tijd voor onze eindsprint!

Wow, sinds 18 september zijn er 722 online loten verkocht, dat staat gelijk aan een bedrag van €1.732,80 voor Achilles en daar komen de loten die verkocht zijn met het lotenboekje nog bij. We vinden het fantastisch en bedanken alvast alle lotenverkopers. We hopen natuurlijk het aantal loten dat vorig jaar verkocht is (1300) te evenaren of te overtreffen dus hopelijk zet de verkoop een eindsprint in. Deel je QR-code met zo veel mogelijk contacten, neem je boekje mee naar bezoekjes aan familie of vrienden en vraag je buren of ze jouw club willen steunen door een lot te kopen.

De laatste dag dat het lotenboekje ingeleverd kan worden is 12 november en de online verkoop sluit op 23 november. De boekjes kunnen worden ingeleverd bij Bart (Citroenstraat 88) of Marjolein (Tomatenstraat 105) en uiteraard in de Grote Clubactie (GCA) doos die in de tijdelijke Achilles kantine staat. Ook boekjes die niet helemaal vol zijn kunnen dienen uiterlijk 12 november te zijn ingeleverd. Zorg wel dat je de QR-code nog hebt als je je boekje inlevert maar nog wel online wil verkopen (schrijf je naam en team voor de zekerheid op de achterkant van het boekje).

De trekking van de Grote Clubactie is op 8 december. En vergeet niet, voor het bestverkopende team en bestverkopende leden zijn er leuke prijzen te verdienen! Deze zullen naar alle waarschijnlijkheid worden uitgedeeld tijdens de rust van een wedstrijd van Achilles 1 (datum volgt zodra het speelschema bekend is).

Groetjes,
Bart en Marjolein

Datum 07-11-2021 12:30
Tags