Bestuursblog; BAV 11 december 2015

Vrijdagavond j.l. waren Sinterklaas en zijn Pieten op bezoek bij de allerkleinste Achillianen in de gymzaal aan de Goudsbloemlaan. Het was er erg druk en gezellig en als de jeugd de toekomst heeft dan kan de Sint dit tot zijn ultieme tevredenheid beamen, dat zit wel goed.

hoofdartikel.JPG

Op zaterdagmiddag/avond was ik net als zoveel andere Achillianen in de Ock en ook daar kon ik de positieve vibe die door de vereniging siddert nadrukkelijk proeven. 

Samen hebben we genoten van de veerkracht en het doorzettingsvermogen van onze A1 leeuwen en leeuwinnen, de souplesse van ons tweede en als laatste in de rij ons vlaggeschip Achilles 1. Deze laatste wilde zich duidelijk revancheren van de nederlaag een week eerder en overklaste op alle fronten Valto dat in de tweede helft door veel te fysiek spel nog trachtte om het tij te keren. 

Mede door de grote humorvolle vocale kracht van wederom onze jeugdige Achillianen werden deze "aanvallen" weerstaan. Wat een humor, wat een lol met elkaar en door elkaar. Deze groep doet feitelijk alles samen binnen en buiten de lijnen. En dat voelt heel erg goed.

Samen met enkele "ouwe getrouwe" heb ik leunend over de balustrade van het vertoonde spel, maar ook van het vocale spel staan genieten. De big smile op de Achilles gezichten bij het verlaten van de Ock sprak in dit geval boekdelen.

Als we deze duidelijk aanwezige positiviteit nu eens lineair doortrekken in het belang van onze mooie club, dan vraag ik dezelfde Achillianen die gisteren op de tribune zaten ook allemaal te komen naar de komende BAV op vrijdagavond 11 decembera.s.

Daar gaan we het hebben over diverse zaken die allemaal te maken hebben met onze sportieve toekomst en die toekomst is voor ons allen, maar ook voor onze jeugd en dient dus ook mede door onze jeugd te worden vormgegeven. 

De titel van het in te brengen document heet niet voor niets "Onderweg naar topsport HKV Achilles". Het is dus nog niet klaar maar het raamwerk ligt er en dat is het voorstel, gaan we de komende tijd samen uitwerken. Welke richting slaan we in, voor wie geldt dit direct, wat hebben we daar allemaal voor nodig en niet onbelangrijk zal onze penningmeester zeggen, wat kost het? 

Daarom dit ultieme verzoek om allemaal, de kantine moet voor deze keer helemaal uitpuilen, deze BAV tot een groot gezamenlijk succes te komen maken. Een vergadering waarin we samen de eerste besluiten voor onze sportieve toekomst gaan nemen. We hebben met elkaar serieus werk te doen.

Dus resumerend vrijdagavond11 december a.s. is de kantine open vanaf 19.30 uur en start de vergadering om 20.00 uur, dus ben er op tijd want dan heb je zeker een zitplaats. 

De koffie staat klaar, je bent van harte welkom.
 

Hans Lijmbach

Datum 01-12-2015 16:37
Tags