Actos Groep nieuwe sponsor van Achilles

Samen bereik je meer! Per 1-1-2022 heeft Achilles er officieel een nieuwe sponsor bij: de Actos Groep (www.actosgroep.nl). De komende drie jaar zullen zij de teamsponsor zijn voor het derde van Achilles. Dankzij Peter Frauenfelder is de sponsorcommissie op het spoor gekomen van deze, toen nog, potentiële sponsor. Tijdens een goed gesprek via Zoom met Dannis de Redelijkheid (algemeen directeur van de Actos Groep) werd het al snel duidelijk dat er sprake was van een goede match tussen de Actos Groep en Achilles.

De Actos Groep is een recruitment specialist in de volgende vakgebieden: Inkoop, Supply Chain management, Logistiek, HR, Marketing en Communicatie. De Actos Groep bestaat uit 8 verschillende labels. Als recruitmentbureau zoeken zij naar het juiste talent voor de juiste plek. En dus is het niet meer dan logisch dat zij de nieuwe sponsor worden van het talententeam Achilles 3.

Vanaf januari kunnen jullie het derde zien schitteren in wedstrijdshirts en trainingspakken met het logo van de Actos Groep. Op de trainingsjassen zal ook de slogan van de Actos Groep worden gedrukt: 'Samen bereik je meer'.

We zijn de Actos Groep erg dankbaar voor deze samenwerking en hopen de komende drie jaar daadwerkelijk samen meer te gaan bereiken. Ook willen we Peter bedanken dat hij de sponsorcommissie in contact met de Actos Groep heeft gebracht.

De sponsorcommissie is na een lange periode van stilte weer helemaal terug. Daarom zijn we erg blij dat er een sponsor is gevonden voor het derde. Maar dit eerste succes smaakt naar meer! Daarom bij deze vraag aan iedere Achilliaan om zich bij ons te melden met nieuwe ideeën, suggesties en/of potentiele sponsors. Uiteraard zijn we ook nog steeds op zoek naar versterking van de commissie. Stuur een mailtje naar sponsoring@hkvachilles.nl wanneer je interesse hebt om je bij ons aan te sluiten of wanneer je tips voor ons hebt!

De Sponsorcommissie

Peter, Rick, Rinus & Simon

Datum 01-01-2022 08:34
Tags