Wedstrijdverslagen: Achilles 3 doet goede zaken!

De wedstrijd Excelsior 1 - Achilles 1 kon afgelopen zaterdag niet doorgaan. De reserves speelden wel, helaas moesten de punten voor Achilles 2 dit keer in Delft gelaten worden. In eigen huis deed Team Drie wel goede zaken, mede dankzij een goede start kon tegen Oranje Wit twee punten bijgeschreven worden. Handhaving is vast binnen, wat zit er nog meer in? Helaas waren de punten verder schaars bij de senioren: overige wedstrijden gingen verloren. Bij de jeugd ging dat iets beter! Zo wist de A2 met 6-7 te winnen van Olympia, en won de B1 met 19-9 bij Madjoe. Ook de C2, D1, E1, E2 en F1 konden keurige overwinningen bijschrijven.

  • Niet iedereen kan álle wedstrijden kijken, maar met de verslagen houden we elkaar toch een beetje op de hoogte. Bij de Opstellingen staat - naast wie er spelen, rijden of fluiten - ook altijd aangegeven wie er verantwoordelijk is voor het verslag.
  • Ook een wedstrijdverslag geschreven? Mail deze dan voor maandagochtend 12:00 uur naar website@hkvachilles.nl.

Excelsior 1 - Achilles 1

Deze wedstrijd is uitgesteld en zal worden gespeeld op dinsdag 29 maart om 20.45 uur.

Achilles%201%20-%20Excelsior%201%20-%20Pep%20juichen.jpg

Achilles 4 - RWA 2

Zaterdag.
Als we Acda en de Munnik moeten geloven, de mooiste dag van de week. Dat valt en staat uiteraard wel met een positieve uitslag. Maar die zijn tegenwoordig gevaarlijk. Die wil je wel, maar ook weer niet. Ja, dat klinkt ingewikkeld..en dat is het ook...en dat was het ook...en dat ging mis bij Team 4.

Een korte recall rondom deze zaterdag;

  • De positieve uitslag een dag te vroeg claimen. Niet meer doen.
  • Erwin de L. vertrouwen met het scorebord, sorry scheids. Niet meer doen.
  • De tegenstander makkelijke doelpunten aanreiken. Niet meer doen.
  • De 'shotjes' moeten goed vallen ín de wedstrijd, niet alleen erna. Niet meer doen.

Goede nieuws: we mogen nog 2 potjes extra spelen! Nog twee keer mandjeballen om de zaal-zaterdag af te sluiten als de mooiste dag van de week. Als we de positiviteit claimen ín de wedstrijd, ik Erwin weghoud bij het scorebord en jullie meer scoren (meer, meer, meer), tel ik met alle liefde de juiste extra streepjes voor een goede uitslag.

Groetjes,
Marieke

Datum 21-03-2022 17:13
Tags