Trainersstaf selectie 2022/2023 bekend

Het bestuur en de TC zijn verheugd te kunnen melden dat de technische staf van onze selectie komend seizoen rond is. Zoals eerder vermeld nemen we afscheid van een groot gedeelte van onze huidige staf, nogmaals bedanken we hen voor hun inzet de afgelopen jaren en het laatste deel van het lopende seizoen. Bij deze stellen we graag de nieuwe trainersstaf aan jullie voor.

Achilles 1
Marco Swikker en Teun Voskamp worden de nieuwe trainers/coaches van Achilles 1. Marco een bekende naam binnen de korfbalwereld. Hij boekte successen met HKV/Ons Eibernest, waar hij zelf ook al jaren speelt. Hij was ook trainer bij Valto, ALO, Maassluis en TOP/Litta. Tevens is Marco al meerdere jaren betrokken bij verschillende RTC-teams van het KNKV. Teun Voskamp was de afgelopen periode trainer/coach van TOP 3. Het koppel heeft bij meerdere clubs succesvol samengewerkt. We prijzen ons bovendien gelukkig dat Danielle van Maanen haar inzet als teambegeleider prolongeert.

Achilles 2
Het tweede zal in komend seizoen getraind en gecoacht worden door Frank Baars en Bart Kasten. Voorstellen is in hun geval natuurlijk niet nodig. We melden alleen graag nog dat we er trots op zijn een dergelijke goed stel trainers in eigen huis te hebben.

Achilles 3
Eerder meldden wij al dat voor het derde Erna Fisher haar trainerschap continueert en dat Dionne van Dongen aanblijft als teambegeleider.

Wij kijken uit naar een mooie samenwerking tussen deze staf en onze spelers en menen een succesvol team te hebben samengesteld.

Bestuur en TC

Datum 31-03-2022 22:42
Tags