Over van alles en nog wat

Hoofdartikel Lena Koningsnacht.jpg hoofdartikel

Ik ben benieuwd of jullie inmiddels weer helemaal zijn bijgekomen van Koningsnacht en Koningsdag dit jaar. Ik kreeg toch sterk het gevoel dat iedereen de gemiste edities in één keer wilde inhalen, waar ik dan ook vol in mee ben gegaan. Wát een gezelligheid overal en wat voelde dat toch goed! Lachende mensen, dansende mensen, met elkaar, in een eigen bubbel, een drankje te veel, veel geknuffel, het mocht er allemaal zijn en wat was dat genieten om te zien. De sfeer in de stad was dan ook bijzonder gemoedelijk.

Zelf heb ik me voornamelijk vermaakt bij het podium voor Havana, want daar draaide o.a. Kevin Orduña toch een paar lekkere Latin hits! Die staat ook in de avond op het Bevrijdingsfestival in Den Haag aankomende donderdag. Ik kan jullie dan ook alleen maar aanraden om ook even een dansje te gaan wagen!

Helaas was ik niet aanwezig bij de oranje Dixieland editie op Achilles, maar aan de foto’s op social media te zien was het weer één groot succes! Grote complimenten aan iedereen die er die dag weer stond om er wat gaafs van te maken. Ik vroeg aan Tom of hij nog een leuke foto had van die dag… Dus dat werd een selfie van Tom, die we uit zelfbescherming van Tom hier niet zullen plaatsen.

Vandaag kreeg ik plots zo’n lief berichtje van een vriend. Ik spreek hem niet meer zo vaak, maar als we elkaar zien is het wel weer gelijk vertrouwd. Hij stuurde dat hij het over mij had met zijn vriendin en hoe hij daarin zijn waardering uitsprak over mij als persoon. Ik kreeg daar tranen van in mijn ogen, omdat het zo oprecht en onverwachts was. Toen realiseerde ik mij weer dat een klein lief gebaar soms zo veel voor iemand kan betekenen. Misschien moeten we dat soms toch nog wel wat vaker doen, gewoon liefdevolle zaadjes planten bij iemand door even oprecht iets positiefs te delen over diegene.

Ik lees nu een ontzettend interessant boek: “The Four Agreements”. Ik vind dit echt zo’n enorme eye-opener en ik kan echt iedereen aanraden om dit boek een kans te geven. Ik ben er namelijk van overtuigd dat je er wat aan zult hebben! Ik vind het dan ook weer té toevallig dat ik gisteren las over ‘the first agreement: Be impeccable with your word’. Ik kon daar zo veel begrip voor opbrengen hoe dat werd beschreven en dat ik dan vandaag plots zo’n spontaan lief berichtje ontvang dat er zo goed op aansluit… Toeval bestaat niet, denk ik dan.

Deze keer was het geen yoga-blog (sorry Erwin de L, als je al klaar zat met je outfit en wierook), maar ik kom toch altijd wel weer uit op iets semi-zweverigs. Dat vind ik ook zo leuk aan de groep die wel eens een artikel schrijft. Het zijn zulke verschillende onderwerpen, perspectieven en manieren van schrijven. Ik vind dat zelf altijd interessant om te lezen!

Maar het zit er weer op, want als het aan mij ligt kan ik úúúren schrijven over van alles en nog wat. Vergeet niet om vandaag even iemand een lief berichtje te sturen, gewoon omdat het kan. Sterker nog, je kijkt nu toch al naar een scherm, dus doe het nu! ;)

Mooie dag mensen, tot snel op het veld!

Liefs,

Lena van Bijsterveld

Datum 03-05-2022 11:00
Tags