Terugblik: rondleidingen in onze nieuwbouw tijdens Dixieland

Wat was het vorige week weer ouderwets gezellig druk op ons veld. Op Koningsdag hebben jullie in grote getale gebruik gemaakt van de mogelijkheid om vroegtijdig in ons nieuwe 'huis' te bekijken. Uit de vele reacties mogen wij opmaken dat deze eerste kennismaking jullie goed bevallen is en dat jullie niet kunnen wachten om ons nieuwe huis in gebruik te nemen. Heel erg fijn om te horen én voor ons een stimulans om hard door te blijven werken aan een oplevering op 20 mei a.s. Alleen willen wij jullie erop wijzen dat de bouwplaats éven open was voor ons, maar tot zeker eind mei a.s. niet meer. Lees verder over het hoe en wat!

Met klem willen wij jullie vragen om tot nader order niet meer via de bouwplaats op de galerij, trap en/of vlonder te klimmen. Ook vanaf 20 mei a.s. zal het terrein nog niet in de 'oude' vorm terug gebracht zijn. Want dat is dan nog steeds een gemonitorde bouwweg en verboden terrein voor ons.

De planning voor de komende maanden komt in het kort neer op het volgende. Tot 20 mei gaat de aannemer de binnenzijde van ons Achilles huis afronden tot het vooraf overeengekomen niveau. Vanaf 23 mei a.s. starten wij zelf met onze eigen werkzaamheden in ons huis.

Tot half juni is de school aan de beurt om afgebouwd te worden. In juni wordt ook de buitenzijde zoals paden, walkanten, terras en dergelijke afgemaakt tot het eerder overeengekomen niveau. Het ontwerp van de schooltuin en de inrichting ervan zijn door SCOH uitbesteed aan een andere ontwerper en aannemer. Dit gebeurt aansluitend aan de eindoplevering van aannemer Formabouw. Deze verwacht eind juni a.s. zover te zijn.

Nogmaals dank voor jullie enthousiasme vandaag en jullie reacties op onze vraag om mee te komen helpen. Hier maken wij de komende maanden graag gebruik van. Maar eerst nog de oplevering op 20 mei als eerste stap.

Jullie bestuur.

Nieuwbouw%20(Dixieland)%20(1).jpg

Nieuwbouw%20(Dixieland)%20(2).jpg

Datum 03-05-2022 22:20
Tags