Achilles in de media, mede mogelijk gemaakt door meneer Van Dijk..

Gerald_van_Dijk.png hoofdartikel

Dat Achilles met Gerald van Dijk een echte topspeler in huis heeft gehaald weet inmiddels iedereen. Niet alleen bij Achilles en bij onze tegenstanders weet men dat Gerald het Zwart-Witte shirt draagt, ook in de rest van de korfbalwereld is men op de hoogte van zijn overstap naar Achilles. Natuurlijk, het is een paar stapjes lager dan de Korfballeague en het Nederlands team, maar toch is het goede reclame voor onze mooie vereniging. Zo heeft Gerald al meerdere interviews gegeven waarin hij positief over onze mooie vereniging spreekt. Ook onze vrienden van NLKorfbal.nl volgen de prestaties van Gerald op de voet. In zijn carrière was hij veelvuldig voer voor NLKorfbal om over te schrijven.

hoofdartikel.JPG

 Afgelopen week werd de selectie van de Tulips openbaar gemaakt. Het keurkorps van bondscoach van Wim Scholtmeijer dat tijdens de Challenge in Rotterdam samengesteld wordt, bevat traditiegetrouw de beste spelers van Nederland die niet met hun eigen club tijdens de Challange meespelen. Wim Scholtmeijer en assistent Wouter Blok verrasten de hele korfbalwereld door ook “onze” Gerald te selecteren. Een unicum, want nog nooit werd er een speler geselecteerd die lager speelde dan de Hoofdklasse. NLKorfbal schreef er een kort stukje over en interviewde Gerald ook kort. Dit interview staat op de site van NLKorfbal en bij dit interview is Gerald te zien in zijn Zwart-Witte Achilles shirt, op een foto van onze eigen Joost van Soest. Wederom mooie reclame voor onze vereniging en natuurlijk ook voor Stichting Semmy.

Bij de bekendmaking van de Golden Tulips eerder vandaag zaten een aantal verrassende namen. De grootste verrassing was echter de man die eerder afscheid nam van het topkorfbal: Gerald van Dijk, inmiddels spelend voor de Haagse eersteklasser Achilles.

Geraldvandijkartikel.png

Toch gaaf om dat even mee te pikken, zo vlak voor de kerstdagen!

Tot volgende week..

 

Groeten,

Bart

Datum 08-12-2015 17:13
Tags