26 mei: 21-competitie op Hemelvaartsdag

Hemelvaartsdag, de dag die in ons geheugen altijd volledig in het teken stond van de 21-competitie. Na twee alternatieve zomeredities.. Is zij weer helemaal terug! De gezelligste dag van het jaar op ons eigen veld én de laatste editie vanuit de tent! Dat moet natuurlijk groots gevierd worden. De 21-competitie is het jaarlijks terugkerende schutterstoernooi van Achilles. Voor ieder Achilles-lid, jong en oud. Jij komt toch ook?! Lees verder hoe je je aanmeld!

Hoe gaat het in zijn werk?

De competitie begint rond de klok van 10. In iedere categorie starten we met de poulefase, bestaande uit drie wedstrijden. Een ronde duurt tien minuten, waarin het de bedoeling is dat je zoveel mogelijk scoort in deze rondes. De palen staan 2x een paallengte van elkaar. Om de beurt schiet je op elkaars korf, dus geen doorlopen. Na de voorrondes begint de knock-out fase die eindigt met de finale. Uiteraard onder toeziend oog van iedereen. Een spektakel dus! Er zijn vier categorieën:

  • F
  • E & D
  • B & C
  • A / senioren (in koppels)

Aanmelden

Opgeven kan tot woensdagavond 25 mei per mail naar weerhaak@casema.nl.

Mooi weer gewenst!

Er is maar één zaak die roet in het eten kan gooien, en dat is het weer. Bij slecht weer zijn we genoodzaakt om het spektakel te cancelen. Onze tent biedt te weinig schuilplaats voor alle aanwezigen. Let op: ook de horecagelegenheden voor deze dag zijn beperkt in onze tent.

Tot 26 mei op het veld, tijdens de 21-competitie op Hemelvaartsdag! Ook als je niet mee doet!

Chris en Sten

Datum 25-05-2022 22:22
Tags