Uitnodiging: woensdag 25 mei - startbijeenkomst zelfwerkzaamheid Achilles

Allereerst veel dank aan degenen die zich opgegeven hebben om als vrijwilliger te helpen met het verder afbouwen, inrichten en schoonmaken van ons nieuwe clubhuis. Zoals bekend wordt op maandag 23 mei (vandaag!) het Achilles-gedeelte van de nieuwbouw opgeleverd. Een meer dan heuglijk feit waar uitgebreid stil bij zal worden gestaan. Maar ná maandag a.s. begint voor ons pas het echte doe-het-zelf werk en moeten we er samen voor gaan zorgen dat er in de maanden juni, juli en augustus gewerkt wordt aan het verder afmaken van de binnenkant van ons clubhuis. Daarom is het fijn dat zich rond de 40 Achillianen hebben opgegeven voor één van de door ons aangegeven klussen. Lees verder voor meer informatie en laat ons weten waar jij ons kunt helpen!

Op dit moment heeft nog niet elke klus ook daadwerkelijk klussers. Daarom voor alle duidelijkheid hierbij vier klussen waar we nog handige en sterke mannen en vrouwen voor kunnen gebruiken die (mee) willen werken aan:

  • het verwijderen van het teveel aan grind op ons dak. Daar waar de zonnepanelen vanaf dinsdag 24 mei geplaatst worden moet het grind van het dak verwijderd worden om overgewicht te voorkomen;
  • het plaatsen van de keuken en de inductie ventilatiekap in de keuken en op het dak;
  • de inrichting van de berging en het fust op de begane grond;
  • per toilet op de 1ste verdieping het monteren van toiletrolhouder, zeepdispenser, houder voor papieren handdoekjes, wc-borstelhouder enzovoort.

Denk je nu direct één van bovengenoemde klussen is dé klus voor mij, meld dit dan bij Hans Lijmbach via hanslijmbach@me.com.

Om voor iedereen 1 startmoment te hebben en om eenduidige informatie over al onze klussen te verschaffen, vragen wij iedereen die hier iets aan bij wil dragen om op woensdag 25 mei a.s. om 19.00 uur te verzamelen in ons nieuwe clubhuis op de 1ste verdieping. Daar zal Audrey een korte toelichting geven op het interieurontwerp voor ons nieuwe clubhuis en zal Hans in het kort uitleggen welke klussen hier voor ons uit voortvloeien en welke van deze klussen als eerste aangepakt zullen gaan worden. Omdat sommige klussen ook tijdens de vakantie plaats zullen vinden is een goede planning belangrijk, daar zal deze avond ook bij stil worden gestaan.

Dus zien wij elkaar aanstaande woensdag 25 mei om 19.00 uur in ons nieuwe clubhuis?

We beginnen stipt om 19.00 uur zodat iedereen die Feijenoord een warm hart toedraagt om 21.00 uur voor de buis kan plaatsnemen.

Met vriendelijke groet,

Jullie bestuur

Datum 23-05-2022 13:03
Tags