Dé club van Achilles

Clubvan100.jpg hoofdartikel

Drie jaar na het opstarten van de "Club van 100" zijn er al diverse projecten opgezet en afgerond op het landgoed aan het pomonaplein. Voor een aantal van jullie zal een dergelijke Club een bekend fenomeen zijn, maar voor anderen niet. Waarschijnlijk weet niet eens iedereen van de club van 100 bij onze eigen vereniging. Hij is er echt! Kan je meedoen? Oh jazeker. Iedereen kan meedoen!

hoofdartikel.JPGVoor degenen die het niet weten volgt hier een korte toelichting: onze club van 100 is een gezelschap bestaande uit Achillesliefhebbers. Supporters die buiten de reguliere wegen om graag een financiële bijdrage willen leveren om zodoende iets voor ons genootschap te betekenen. Het is door Fabian van Hagen en Frank Baars opgericht om de kwaliteit van het verenigingsleven op Achilles te verbeteren. Later dit jaar kunnen we worden gevonden in de nieuwe kantine en waarschijnlijk al eerder op de website.

Covid heeft de afgelopen periode roet in het eten gegooid om bijeen te komen en daardoor is het een slapende broederschap geworden. Maar slapers dromen legio, waardoor bijzonder veel ideeën zijn geopperd. Dit liep uiteen van een stationsklok bij de trap van de kantine, een tribune aan het veld tot en met livestream. Voornamelijk producten die het leven aangenamer maken van veel (zo niet alle) leden bij de vereniging. Dit jaar is echter nog niet besloten waarmee we impact willen realiseren. Wel hebben we geconstateerde dat we er zo snel mogelijk mee aan de slag moeten gaan!

In de aankomende periode zullen wij een avond organiseren en dit ook bekend maken op de website. Tijdens de avond worden ideeën uitgewisseld, bruin fruit opgepeuzeld en nog veel belangrijker, het nieuwe Achilles bier gedronken. Dezelfde avond worden knopen doorgehakt met het beschikbare budget. Hoe hoger het budget, de mooier de resultaten!

Lijkt het je leuk om mee te doen en daarbij ook invloed uit te oefenen op hetgeen wij zullen verzorgen? Laat het Fabian of mij weten door ons bijvoorbeeld aan te spreken op het veld!

Tom Hoogendijk

 

Datum 24-05-2022 11:00
Tags