Sterk op stroom: collectief zonnedak op Mient 227

Wil je graag zonnepanelen, maar je dak is niet geschikt? Jouw VVE-werkt niet mee? Je ziet op tegen alle rompslomp? Dan is het collectieve zonnedak op de Mient 277 wellicht je kans! Energie coöperatie Sterk op Stroom gaat met bewoners uit de Vruchtenbuurt een collectief zonnedak realiseren. Samen met mijn vader en andere vrijwilligers zet ik (Niek Visser uit het vijfde) mij in voor de coöperatie Sterk op Stroom voor een duurzamere en een groene Vruchtenbuurt. 

Energie coöperatie Sterk op Stroom gaat met bewoners uit de Vruchtenbuurt een collectief zonnedak realiseren. Dit doen we op het dak van de Aikido-school aan de Mient 277. Op dit dak is plaats voor 166 zonnepanelen, bewoners van de Vruchtenbuurt(en omstreken) kunnen meedoen door een ‘aandeel’ te nemen in het collectieve zonnedak.

Wil je meer weten over Sterk op Stroom? Spreek me dan vooral aan op het veld of bel me op: 0643888570.

Wil je deelnemen aan dit initiatief? Lees alle informatie over dit project op onze website en vul het inschrijfformulier in op www.sterkopstroom.nl/zonnedak. Of stuur een mail naar arie.visser@sterkopstroom.nl. Ook is er op maandag 27 juni een informatieavond, hiervoor kan je je opgeven via hetzelfde mailadres.

Datum 19-06-2022 19:53