Ook voor de kangoeroes zit dit seizoen er op!

Zaterdag hebben ook onze kleinste korfballertjes het seizoen afgesloten. De traditionele pannenkoekentraining! Na nog even een half uurtje hard werken en plezier maken was het genieten van limonade en pannenkoeken én ontvingen alle kangoeroes een officieel Kangoeroe-diploma! Tijd voor een terugblik op het jaar van onze jongste Achillianen, mét wat leuke foto's van zaterdag. Klik gauw op Lees verder! P.S. Nieuwe kangoeroetjes zijn, ook in het nieuwe jaar, altijd welkom. Stuur ons een berichtje via kangoeroes@hkvachilles.nl of kom op zaterdagochtend tussen 10.00 en 11.00 uur gezellig een keertje langs.

Na een voorzichtige start van het seizoen, is de groep kangoeroes in de loop van het jaar behoorlijk uitgebreid. Inmiddels is het op zaterdagochtend weer flink druk met kleine talentjes! Dat hebben we natuurlijk vooral te danken aan al die lieve trainers die op de zaterdagochtend van de partij zijn, maar ook aan de leuke nieuwe materialen die we sinds dit jaar kunnen gebruiken.

De Giga Kangoeroedag, voor de kleuters van een aantal basisscholen uit de buurt, was dit jaar een mega-succes! Hierdoor hebben veel kids de weg naar de Pomonalaan weten te vinden.

Een aantal van de kids zijn dit jaar 6 geworden en daardoor zover dat ze met 'echt' korfbal kunnen gaan starten. We hebben ze met z'n allen uitgezwaaid naar de F'jes! Heel veel succes en plezier kanjers!

Trainers, dank voor jullie inzet en enthousiasme!

Tot volgend jaar!

P.S. Nieuwe kangoeroetjes zijn, ook in het nieuwe jaar, altijd welkom. Stuur ons een berichtje via kangoeroes@hkvachilles.nl of kom op zaterdagochtend tussen 10.00 en 11.00 uur gezellig een keertje langs.

Kangoeroes%202022%20(2).jpg

Kangoeroes%202022%20(3).jpg

Kangoeroes%202022%20(4).jpg

Kangoeroes%202022%20(1).jpg

Datum 27-06-2022 21:47