100

achilles-100-jaar.jpg hoofdartikel

Hoe vaak gaan we de komende tijd nog melden dat Achilles bijna 100 jaar bestaat? Wat mij betreft niet vaak genoeg, zodat we dit in ons jubileumweekeinde werkelijk met alle leden gaan vieren. Er is een waarlijk feestprogramma opgetuigd dat niemand zou mogen missen. Blokkeer in je agenda 29, 30 september en vooral 1 oktober. Niet alleen bestaan we op die dag 100 jaar, maar wordt dan ook ons paleisje officieel geopend door onze burgervader.

hoofdartikel.JPGMaar voor we de viering ingaan moet er nog wel een Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (JAV) plaatsvinden, en wel aanstaande vrijdag in onze nieuwbouw, provisorisch daartoe ingericht.

Er staat naast de jaarplannen een nogal forse contributie verhoging geagendeerd. Niet fijn maar wel noodzakelijk. Graag wil het bestuur jullie op deze avond uitleggen waarom wij vinden dat het onvermijdelijk is deze verhoging in te voeren.

Daarvoor is jullie aanwezigheid nodig. Minimaal 20% van de stemgerechtigden moet aanwezig zijn om de vergadering rechtsgeldig te maken. Dat betekent dat er ongeveer 50 leden van 15 jaar en ouder de moeite moeten nemen vrijdagavond een uurtje aan hun zo geliefde club te besteden.

Dat lijkt niet te veel gevraagd, maar is de afgelopen jaren vrijwel nooit gelukt.
Laten we in ons 100ste levensjaar breken met die traditie van een te lage opkomst. Een uurtje van jullie tijd is al wat we vragen voor een financieel gezond Achilles.

Een uurtje op de 100 jaar? Moet kunnen. Ik zie jullie vrijdag.

Wout Broers

 

Datum 28-06-2022 11:03
Tags