Zondag 28 augustus: Meld je aan voor JumpSquare!

Zondag 28 augustus is de eerste jubileumactiviteit: alle jeugdleden van de kangoeroes tot en met de A mogen naar JumpSquare. En niet zomaar! Wie jarig is trakteert: Achilles betaalt en heeft de hele locatie in Rijswijk voor ons afgehuurd. Om 11.00 uur verzamelen op het veld. De D t/m A gaat op de fiets, voor de kangoeroes t/m de E zijn op zoek naar auto's met vrijwillige chauffeurs. Lees verder voor alle informatie én meld je (kind) snel aan! Héél graag tot zondag 28 augustus - groetjes, de AC en de jubileumcommissie.

Achillesjeugd naar JumpSquare Rijswijk

Verzamelen én vrijwilligers gezocht
We zullen deze dag om 11.00 verzamelen op Achilles. De D t/m A gaat op de fiets naar Jumpsquare. ZIj nemen bij het verzamelen dus hun fiets mee! De kangoeroes t/m de E gaat met auto's naar Jumpsquare. Hiervoor zoeken we nog vrijwilligers (mogelijk papa's en mama's) die deze kinderen met auto's willen chauffeuren naar de locatie. We eindigen de dag om 14.30 uur weer terug op het Achilles-veld.

We gaan precies op lunchtijd met elkaar springen. Willen jullie er daarom voor zorgen dat je voor 11.00 uur al voldoende gegeten hebt? Zodat je alle energie hebt om héél véél te springen! We zorgen uiteraard wel voor voldoende limonade tijdens het springen. Na afloop zorgen we voor wat lekkers.

Meld je snel aan!
Vanaf vandaag (!) zijn de inschrijvingen geopend. Je kunt je opgeven door te mailen naar julia.baak@outlook.com. Vermeld in de mail je naam en je team van komend seizoen. Kom je uit de Kangoeroes, de F of de E? Vermeld dan ook even of je ouders eventueel zouden willen rijden naar Jumpsquare en daar ons weer zouden willen ophalen.

Achilles 100 jaar!

Rondom het jubileum worden nog véél meer activiteiten georganiseerd. Staan deze al in jouw agenda!?

 • Zondag 28 augustus: Jubileumuitje voor de jeugd
 • Donderdag 29 september: (Oud-)Ledenreünie
 • Vrijdag 30 september: Hapjesavond & Pubquiz
 • Zaterdag 1 oktober: Achilles’ 100ste verjaardag
  - Een sportieve familieochtend, met activiteiten en spellen voor jong en oud.
  - Wedstrijd tussen de vedettes uit de gloriedagen én het dan huidige eerste van Achilles. 
  - Officiële opening van ons nieuwe clubgebouw
  - Een grandioos feest met verschillende food trucks, de leukste coverband van ons land én de aanwezigheid van hooooonderden Achillianen natuurlijk.
 • Zondag 2 oktober: Katerbrunch
Datum 12-08-2022 21:02
Tags