[Achilles 100 jaar - Reminder] Meld je nog snel aan voor het jubileumweekend!

Volgende week is het ein-de-lijk zo ver: het jubileumweekend! Dat betekent ook dat dit je laatste kans is om je aan te melden. Voor de meeste activiteiten is het dringen geblazen en gaan de aanmeldingen (meer dan 325!) als een trein! Maar: er is ook nog een verdomd gezellige sport- & spelochtend waar we dolgraag alle jeugd verzamelen! Een luchtkussen, archery tag, bubbelvoetbal, kraak de kluis, voetbaldartbord, een schminker, het Achillaapje én als afsluiter kan alle jeugd ’s avonds genieten van een heuse friettafel. Kom je naar de hapjesavond, pubquiz, sport- en spelochtend, het feestje en/of eet je mee? We horen het allemaal graag! Kom je met het hele gezin? Reeeuzegezellig, maar let op: meld dan ook ieder gezinslid even individueel aan. Hopelijk tot op het jubileumweekend!

We gaan er vanuit dat dit weekend al lang en breed in de agenda's geblokt staat. Al je andere activiteiten zijn natuurlijk afgezegd en de oppas is geregeld, zodat je overal bij bent! Vanaf donderdag 29 september vieren we de verjaardag van onze club élke dag, het hele weekend lang! Hieronder vind je een overzicht van alle activiteiten. Onderaan vind je de aanmeldlink. Schrijf je vooral snel in voor alle activiteiten en héél graag tot het weekend van Achilles' verjaardag 1 oktober!

Donderdag 29 september: (Oud-) Ledenreünie

We beginnen met een activiteit voor degenen die het grootste gedeelte van ons 100-jarig bestaan hebben meegemaakt. ;-) Een trip down memory lane voor (oud-) Achillianen van 55 jaar of ouder: herinneringen ophalen tijdens de (oud-)ledenreünie-lunch.

Alle genodigden en mensen die zich aan hebben gemeld hebben inmiddels al meer informatie ontvangen over deze middag. De inloop is om 11.30 uur.

Vrijdag 30 september: Hapjesavond & Pubquiz

Vrijdagavond is de officiële aftrap van een feestelijk jubileumweekend. Zie het als een groots gezamenlijk kerstdiner, maar dan in september! We genieten van elkaars gezelschap én de door iedereen klaargemaakte hapjes. We leggen daarmee vast een goede bodem voor de aansluitende activiteit: de Pubquiz!

De start van de hapjesavond is om 18.00 uur. Als je je via het aanmeldformulier aanmeldt voor de hapjesavond, dan kun je daar gelijk opgeven wat je mee neemt. Iedereen neemt een hapje mee voor ongeveer 8 personen. De hapjesavond is in principe nog voor alle leeftijden. De aansluitende Pubquiz is voor iedereen van de A tot aan de senioren.

De Pubquiz start om 20.30 uur. Via het aanmeldformulier kun je je aanmelden voor de quiz en kun je gelijk doorgeven met wie je in een team zit. Je mag met maximaal 5 personen in 1 team.

Zaterdag 1 oktober: Achilles’ 100ste verjaardag

THE DAY! Wie de 100 kaarsjes moet uitblazen is nog de vraag, maar de activiteiten voor de eerste eeuw-verjaardag van onze club zijn wel al bekend.

*Feesttraining voor de Kangoeroes & F'jes*
Ook voor onze jongste leden moet het natuurlijk een groot feest zijn! Helaas zijn de Kangoeroes te jong om mee te doen aan de sportdag... En ook zijn voor sommige onderdelen de F-jes te jong. Daarom hebben we besloten een aparte feesttraining te organiseren voor de F-jes en de Kangoeroes. Tijdens deze training zal het springkussen speciaal voor jullie gereserveerd zijn, we zullen cupcakes versieren en leuke spellen met elkaar spelen. De training is op zaterdagochtend van 10.00 - 11.00 uur. Als je nou na de training een uurtje blijft plakken dan kan je vanaf 12.00 uur ook nog mooi geschminkt worden! Sowieso blijft het springkussen de gehele dag staan en er zal genoeg te bewonderen zijn op het veld. Tot slot gaan alle kinderen om 18.00 met elkaar frietjes eten aan een heuse friettafel, daar zijn ook de F'jers en Kangoeroes van harte welkom. Daarvoor moet je je wel even opgegeven via het aanmeldformiulier onderaan. Voor de training hoeven jullie je niet op te geven maar we hopen natuurlijk iedereen daar wel bij te zien! :)

*Sport- en Spelochtend voor iedereen van 7 tot 100! *
Voor de jeugd (en iedereen die zich jeugdig voelt!) hebben we een verdomd gezellige sport- & spelochtend! De inloop is om 10.30 uur, we starten om 11.00 uur. Een luchtkussen, archery tag, bubbelvoetbal voor groot en kleikn, kraak de kluis, voetbaldartbord, een schminker, het Achillaapje.. Dat klinkt toch helemaal gezellig?! 's Avonds is er als afsluiter voor alle jeugd een heuse friettafel: een tafel voor patat, snacks en mayonaise/appelmoes. Daar wíl je toch bij zijn?! Meld je dan op de valreep nog snel aan via de aanmeldlink onderaan dit bericht, zowel voor de activiteiten als voor het eten!

*Opening van de Vlonder 2.0*
Wat is er een mooier moment voor de officiële opening van ons nieuwe clubgebouw, dan de 100ste verjaardag van Achilles? Hoog bezoek, een lintje doorknippen, een glaasje bubbels, een schaaltje bitterballen… Je kent het wel! Vanaf 14.00 uur ben je welkom in de kantine, om 14.30 uur opent onze burgemeester ons clubhuis officieel.

*Achilles 1 vs Achilles Vedettes*
Het jubileumweekend zal voor de meeste Achillianen een korfbalvrij weekend zijn, toch moeten een aantal mensen wel écht aan de bak! ’s Middags is een wedstrijd tussen de vedettes uit de gloriedagen én het huidige eerste van Achilles. Eens zien wat die vedettes nog op de mat kunnen leggen, tegen de fitte kanjers uit ons vlaggenschip… De wedstrijd der wedstrijden duurt van 16.00 tot 16.45 uur en staat onder de bezielende leiding van Ed.

*Word er ook gegeten dan?*
Jazekeker! De foodtrucks (hamburgers of Indonesisch) zijn er vanaf 17.30 uur. Voor de kinderen wordt een friettafel gecreëerd. Niks geen tafels dekken: alles op tafel en aanvallen maar! Let op, ook voor alle maaltijden horen we graag of je er bij bent. Niet vergeten aan te melden dus!

*Het Feest der Feesten!*
Maar ’s avonds, ’s avonds gaat het spreekwoordelijke dak er natuurlijk pas écht af. Een grandioos feest met verschillende food trucks, een optreden van de leukste coverband van ons land (Jewelste!) én de aanwezigheid van vele Achillianen natuurlijk. Het feest van de eeuw is van 20.00 tot 01.00 uur. Het feest is voor alle leden (met mogelijke aanhang) van alle leeftijden.

Zondag 2 oktober: Katerbrunch

Katers zijn maar tijdelijk… Maar herinneringen voor altijd! Om de hoofd- en keelpijn iets te verzachten, maar vooral om de geweldige avond na te bespreken en her te beleven, is er op zondag een heerlijke katerbrunch. Herinneringen ophalen, verloren stemmetjes smeren en wellicht het een en ander samen opruimen… Het jubileum feestweekend sluiten we samen af!! De katerbrunch start om 11.30 uur.

Kosten?

De toegang voor alle activiteiten is uiteraard gratis. Mogelijk wordt er op zaterdagavond voor het eten wel een kleine bijdrage gevraagd, hierover horen jullie binnenkort meer. Voor de drankjes zal de eigen portemonnee moeten worden gebruikt.

Aanmelden!

Dan vraag je je natuurlijk alleen nog af: hoe zorg ik dat ik overal bij ben? Via onderstaand aanmeldformulier kun je voor alle verschillende activiteiten en het eten opgeven. Let op: we vragen iedereen om zich persoonlijk aan te melden. Kom je met het hele gezin? Reeeuzegezellig, maar meld ieder gezinslid dan even individueel aan. 

Klik hier voor het aanmeldformulier!

Datum 25-09-2022 19:45
Tags