Giga update werkzaamheden kantine

De afgelopen weken is er door Gerard, André, Chris en Hans weer hard gewerkt aan ons 'zelfbouw interieur'. Doel van vorige week was naast de voortgang aan het podium en aan de bar (hangend element boven bar), de keuken zover af te krijgen dat deze ruimte schoon gemaakt en ingericht kan worden. Op een paar kleinere zaken na is dit gisteren allemaal gelukt en staat de keuken klaar om goed schoon gemaakt en ingericht te gaan worden.

Wat wordt er de komende weken en weekend nog afgehandeld in de keuken?

- beugels besteld bij GGM Gastro voor het ophangen van de magnetron;
- tafel besteld bij GGM Gastro voor het veilig kunnen plaatsen van de hete lucht oven;
- r.v.s.-strip 2200 mm lang dient aangebracht te worden op de achterzijde koelmeubel;
- inductieplaat, frituur, bakplaat, au bain marie en oven moeten elektrisch aansluiten (Geo);
- kapotte LED-driver in inductiekap vervangen, zodat alle lampen het weer doen;
- motor van afzuiging op dak omdraaien i.v.m. draairichting. Deze blaast nu i.p.v. zuigen.
- aansluitmond box op dak van inblaaskanaal moet nog aangesloten worden op kanaal (rond 350 mm aansluitmof nodig) Is besteld.

Gelieve de bouwfolie in de deuropening naar de bar te laten zitten als er straks schoongemaakt is. Dit blijft wat ons betreft zo totdat we helemaal klaar zijn met de bar, het podium, de entree en de truss definitief hangt en er in de grote zaal goed schoongemaakt is. Anders is al het schoonmaakwerk in de keuken voor niets geweest en mag je deze vanuit hygiene oogpunt niet gebruiken.

Planning
Alle geplande werkzaamheden lopen zoals verwacht. Alleen de inductiekap is veel meer werk gebleken dan vooraf bedacht, maar gelukkig is dit niet kritisch voor het halen van de geplande einddatum oplevering interieur op 1 oktober a.s.

Bar
Deze ligt qua einddatum goed op schema maar zal bij start competitie begin september nog niet helemaal gereed zijn. Daarom is het zo fijn dat wij de tent nog hebben staan van waaruit primair geopereerd kan blijven worden voor een natje en een droogje. Wel kan de keuken in gebruik zijn vanaf start competitie en is een uitgifte punt creëeren via één van de kleedkamerdeuren aan het veld een optie. Koeling en verwerking van voedsel zoals broodjes, tosti’s en dergelijke kan dan boven in de keuken hygiënisch en verantwoord plaatsvinden.

Podium
Deze is klaar bij start van de competitie.

Meubelen
Half september a.s. of daaromtrent hopen we het merendeel van de bestelde nieuwe meubelen binnen te krijgen. Dus hier lopen we nog wel een klein risico dat de laatste meubels vlak voor de officiële opening worden afgeleverd en gemonteerd.

Kleedkamers en douches
Deze zijn helemaal gereed en zijn vorige weekend zelfs al gebruikt. De selectiespelers en speelsters die al hebben gedoucht hebben de douches goedgekeurd. Al kan de lat na 10 jaar geen douche te hebben gehad nooit hoog liggen.

Lift
Deze kent een bewogen start van zijn werkzame bestaan bij ons door al menigmaal in storing te hebben gestaan. Deze storingen zijn gemeld bij de aannemer en bij de liftleverancier zelf. Er komt een monteur om de lift goed na te kijken om er hopelijk achter te komen wat of er de afgelopen tijd sinds 23 mei j.l niet goed gegaan is. Heeft alle aandacht, dus voor ons geldt “niet gebruiken”. The only way is up zeggen we dan maar.

Alarm
Werkt goed maar kent nu nog maar één zone, terwijl er straks drie worden ingevoerd. Zone 1 school, zone 2 sportzaal en kleedkamers en zone 3 achilles. Wij worden door de school op de hoogte gebracht wanneer de nieuwe alarmcodes per zone worden ingevoerd. Tot dat moment dringend verzoek: Blijf weg uit de school, wij hebben daar niets te zoeken!

Wifi
Deze werkt nog niet in onze kantine, omdat de school in verband met start schooljaar alle voorrang heeft gekregen. Reden ligt in het feit dat Ziggo haar afspraken voor huisaansluiting in de tijd niet is nagekomen. In de komende twee weken zal de directie van De Vliermeent hun installateur wifi ITS met ons in contact brengen. De kabels voor de wifi bij ons liggen naar ik begrepen heb van Dennis Mooij (INNQ) op het verlaagde plafond in de keuken nabij de doorgang naar de bar. Directrice Vliermeent en/of installateur ITS zoeken tijdens mijn vakantie contact met Gerard.

Planning van aanleg bestrating rondom kantine
Primair geld gestuurd mede door extreme levertijden van prefab beton is het eerdere concept plan aangepast. Qua beeld heb ik nieuwe concept, akkoord bevonden. Nu moet de prijs die door Indigo (aannemer grondwerk) opgesteld is nog akkoord bevonden worden. Wordt komende week duidelijk. Daarna volgt planning. Zowel SCOH als Indigo kennen de urgentie voor ons omdat de huidige bereikbaarheid van onze nieuwbouw nu nihil is. Eind volgende week zal ik terugkoppelen wat of het eindresultaat is geworden en wat de planning is. Doel blijft een mooi eindresultaat op 1 oktober a.s. ten tijde van onze officiële opening en de viering van 100-jarige verjaardag.

IMG_3087.JPG

Laatste hand aan aansluiting kraan en sifon op riolering. Chris ligt flink te zweten zoals jullie zien

 

IMG_3088.JPG

Ook hier moet nog een kraan komen en een aansluiting op riolering.

 

IMG_3089.JPG

Tafel voor hete lucht oven is besteld…..

IMG_3090.JPG

 Onze “opdrachtgever” komt polshoogte nemen en krijgt terugkoppeling van Gerard over de bouw van de bar en de scheidingswand ter plaatse van de entree.

Spoiler alert!!! Achilles krijgt dankzij Gerard en zijn trouwe groep van helpers de allermooiste bar van alle verenigingen in NL. Nog even geduld helaas, maar het eindresultaat komt eraan. Ook onze entree wordt door de gekozen materialen en de zorgvuldige montage een plaatje om te zien. Kan niet wachten op het eindresultaat.

IMG_3091.jpg

André denkt er het zijne van dit feedback momentje en blijft gefocust werken aan “zijn” podium dat haar voltooiing nadert. Prachtige geluiddempende vloerbedekking wordt er de komende dagen op verlijmd, er komen drie door André met veel zorg ingesneden vloerpotten voor de elektra, rondom de randen van het podium komen in de kleur zwart gemoffelde hoeklijnen en worden de voor- en zijkant in mooi eiglans zwart afgelakt. Ook hier een spoiler alert voor wat betreft het eindresultaat: ons podium wordt één, zo niet het mooiste podium in een clubgebouw.

 

IMG_3092.JPG

Alles aangesloten en werkt, dus tijd om de keuken schoon te gaan maken. Daarom de stoffige grote zaal en bar afgeschermd door middel van folie. Dus hulptroepen ga jullie gang en start met de grote schoonmaak. Wanneer en wie nog wel even afstemmen met René en Belinda.

 

IMG_3094.JPG

Tafel en diepvrieskast kunnen van folie ontdaan worden. Een flink karwei maar eenmaal uitgepakt een prachtige luxe keuken waar menig restaurant jaloers op zal zijn.

IMG_3095.JPG

Kraan op spoeltafel is aangesloten evenals de afvoer op de riolering.
RVS tafel voor het veilig kunnen plaatsen van de hete lucht oven is besteld, daarom nu nog geplaatst op de au bain marie. Bak- en braadhoek moet nog op elektriciteit aangesloten worden, alle stekkers zitten eraan. Alleen eerst nog hier en daar nog eerst wat folie en verpakkingsplastic verwijderen van deze apparaten, dan stekkers erin, schoonmaken, sommige vullen en testen maar……

 

IMG_3096.JPG

Deze achterkant moet nog folie verwijderd worden en op de bovenrand een rvs strip bevestigd worden zodat deze laden koelkast vlak tegen de wand komt te staan.

Namens het klusteam,
Hans

Datum 22-08-2022 08:20
Tags