Ready, set, go!

LL Vierkant.PNG hoofdartikel

Wolken en wind verdrijven vandaag de klamme lucht van de afgelopen week. Nog even en dan maken de Mediterraanse temperaturen definitief plaats voor de weersomstandigheden die we in Nederland meer gewend zijn. De zomervakantie is dan ook alweer voorbij. De meeste koffers en tassen zijn uitgepakt, de zwembroeken hangen nog aan de lijn te drogen. Het paars-gele bandje om mijn rechter pols herinnert nog aan de laatste dagen vrij van werk. Als het stoffen bewijs van Lowlands 2022 te veel gaat ruiken, moet de schaar erin en is het definitief over met de pret. Het normale leven begint weer.

hoofdartikel.JPG(Kan niet geloven dat dit de zomer was
Nog één keer naar buiten
Nog één keer 'dr af
Nog een laatste witte was)

Hoewel, normaal? Zo aan de vooravond van een nieuw en bijzonder seizoen zijn verwachtingen al hooggespannen.

Haal je het team waar je in wilt spelen of val je af? Hoe vergaat het Achilles 1 onder Marco Swikker en Teun Voskamp in de Overgangsklasse? Wordt er op tijd een trainer/coach voor je ploegje gevonden? Wat heeft het honderdste jaar van Achilles voor moois in petto? Hoe snel voelen we ons thuis in de nieuwe kantine? Hoeveel kampioenschappen kunnen er worden toegevoegd aan de palmares? Had ik beter toch voor die schoenen gekozen die net iets lekkerder zaten of is m'n tegenstander onder de indruk als hij of zij achter me aanrent en de onderkant van mijn zolen ziet? Wie gaat er met wie mee naar huis aan het eind van de HKF-Vrienden van Alsem? Gaat corona nog roet in het eten gooien? Zit de kantine stampensvol en moét de komende JAV wel online omdat we het quorum niet kwijt kunnen? Kunnen we niet naar uitwedstrijden buiten de stad omdat de wegen door boze boeren zijn geblokkeerd of omdat we ons op de fiets moeten verplaatsen omdat de benzine niet meer te betalen is?

Ook de Team 6-app is uit z'n zomerslaap gekomen. De oefenwedstrijd tegen Ondo ging niet door. Voor de verandering eens niet omdat Team 6 geen ploeg op de been kon brengen. Het afzeggen voor de competitiewedstrijden is dan ook alweer in volle gang, hoewel vijf van de zes wedstrijden zondermeer doorgang lijken te kunnen vinden. AR's, houdt je telefoon in de gaten! Daarbij, als je op een zaterdag je verjaardag viert: vertel het niet aan Henk, anders komt hij langs (en is Team 6 dus een heer kwijt). En hij drinkt al je bier op. Je bent gewaarschuwd.

Top vier zit er de komende najaarscompetitie wel in voor het sterrenteam van Achilles. Met DES 6, OZC 3 en Thor 2 (dat wordt vast weer oplopen) zal de tegenstand op z'n minst uitdagend zijn. Maar alles ligt nog open, alles is nog mogelijk en dromen mag altijd!

Welk hoofdstuk voegt Achilles toe in deze jaargang? Dat verhaal kan zomaar hier beginnen. Of verteld worden op deze plek waar Tom, Frits, Hans, Wout, Rinus, Leon, Lena, Steven, Peter F., Desiree, Bart, Peter Z., Mandy en Dionne in de hoofdartikelen beschrijven wat binnen en buiten de vereniging leeft, opvalt en opgeschreven moet worden.

Ik wens jullie, naast een seizoen om nooit te vergeten, veel leesplezier op deze plek en wens ook de schrijvers van de hoofdartikelen, wedstrijdverslagen en al wat meer gedeeld moet worden veel inspiratie toe!

Groeten,
Erwin de Laleijne

Datum 30-08-2022 11:00
Tags