Oproep: schoonmaak nieuwe kantine op zaterdag 10 september

Hallo Achillianen, Eindelijk!!!!!! Het is zover!!!!! Komende zaterdag 10 september gaan we ons spiksplinternieuwe clubhuis in gebruik nemen. Terwijl er binnen nog hier en daar geklust wordt en er buiten nog gewerkt wordt aan ons nieuwe terras én entree, gaan we tóch open voor publiek.

Niet overdreven durft jullie bestuur te stellen dat Achilles, normaal al meer dan een club, nu ook het mooiste korfbal clubhuis heeft. Wat wordt dat straks een prachtig jubileum weekend waarin we iedereen vol trots kennis kunnen laten maken met ons huis.

De komende drie weken gaan we daarom met zijn allen oefenen hoe of zo'n nieuw huis aanvoelt. Spoiler alert is wel dat er beslist nog kinderziektes in het gebouw zullen voorkomen. Maar die zullen we stuk voor stuk oplossen totdat alles top is ingeregeld.

Wat is er al aangesloten en klaar voor actie? De tap staat aangesloten en schenkt (na de laatste jeugdwedstrijd en anders na 14.00 uur) ons na betaling drie soorten bier. Pils, speciaal bier en Eiber. Voor ieder wat wils dus. Ook is er qua wijn, frisdrank en dergelijke een flinke voorraad ingeslagen. En ook hier geldt na betaling kun je ook daarvan heerlijk genieten. Dus kom maar op met zijn allen en laten we ons gebouw eens proeven. Hopelijk met goed weer zodat buiten en binnen goed geproefd kunnen worden.

Een dringend verzoek aan jullie allemaal. Als jullie zaterdagmorgen a.s. in grote getale komen proeven, neem dan voor één keer een emmer en poetsdoek mee. Want we gaan samen de grote zaal, zijnde onze nieuwe huiskamer, eens goed schoonmaken. Vele handen maken ook hier het schoonmaken van deze grote ruimte tot licht werk. Zien wij jullie daarom op zaterdagmorgen? Vanaf 9 uur wordt er begonnen met schoonmaken en dat duurt zolang als nodig is. Zodat we daarna in een spiksplinter nieuwe en spik en spanne kantine kunnen genieten van een welverdiend drankje.

Tot zaterdag!

Jullie bestuur.

Datum 09-09-2022 08:20
Tags