De 50e Grote Clubactie is begonnen!

Goed nieuws, sinds zaterdag 24 september worden er weer loten verkocht van de Grote Clubactie. Deze editie van de Grote Clubactie is een speciale, want het is al voor de 50e keer dat leden op pad gaan om voor hun club loten te verkopen, zo ook de Achillianen. Van de opbrengst gaat 80% direct naar de club. De lotenkopers maken daarnaast kans op mooie prijzen met een winkans van 1 op 10.

Als je vorig jaar ook hebt meegedaan, dan weet je dat de verkoop verloopt via de oude vertrouwde boekjes, maar ook met een persoonlijke QR code die je op de sticker op het boekje vindt (als deze niet werkt, stuur ons even een mail naar groteclubactie@hkvachilles.nl met je naam en telefoonnummer dan sturen we het je toe). Met de online verkoop bereik je heel snel een grote groep mensen; je kan de link eenvoudig sturen naar al je familieleden, vrienden en vriendinnen. Kijk op https://www.clubactie.nl/lotenverkopers/zo-verkoop-je-loten/ om te zien hoe het precies werkt en wat goede verkooptricks zijn. Wil je een bericht ontvangen zodra er een lot is gekocht op jouw naam? Stuur dan jouw email-adres naar ons (groteclubactie@hkvachilles.nl) zodat we dat kunnen instellen.

Vorig seizoen zijn er 1020 loten verkocht, dat leverde Achilles €2448 op!! Fantastisch natuurlijk en dat we willen dit jaar zeker evenaren of nog liever verbeteren. We hopen dan ook dat iedereen zich weer zal inzetten, zodat er opnieuw zo’n mooi bedrag voor Achilles wordt opgehaald. Een lot kost €3,00 en daarvan gaat €2,40 direct naar onze vereniging. De boekjes voor F t/m C worden deze week bij de trainingen of wedstrijden uitgedeeld; de spelers van deze teams krijgen een persoonlijk lotenboekje waarmee ze namens Achilles loten kunnen verkopen. De hogere teams, senioren tot en met de B, krijgen per team een lotenboekje; hiermee kunnen de (ouders van) spelers uit deze ploegen hun loten kopen of uiteraard verkopen.

Voor het best verkopende team en voor de best verkopende leden zijn er mooie prijzen te verdienen. Is je (team)boekje vol, dan mag deze ingeleverd worden in de GCA doos die in de kantine zal worden neergezet. Heb je vragen, is je boekje vol en wil je een nieuwe of heb je een goed idee waardoor we nog meer loten kunnen verkopen? Stuur ons dan een e-mail.

Groetjes,

Bart, Rianne en Marjolein

 

Datum 10-10-2022 19:45
Tags