Achilles bijna 100 jaar meer dan een club

Achilles 100 jaar - Jubileumboek hoofdartikel

Zaterdag gaat het dan toch echt gebeuren: we vieren dan onze 100ste verjaardag. En hoe. We beginnen donderdag met de reünie van oud-leden en oudere leden. Daar wordt ook het uiterst fraaie jubileumboek in proefdruk gepresenteerd. De bij dit stukje geplaatste foto is de cover van dit fraais, dat tegen kostprijs te verkrijgen zal zijn. Vrijdag is dan hapjesavond gevolgd door een wervelende pubquiz. En zaterdag staat in de ochtend sport en spel op de agenda.

hoofdartikel.JPGJullie vergeten niet om vervolgens aanwezig te zijn bij de officiële opening van de Vlonder, vanaf 14.00 uur? De Burgemeester zal rond half drie de vlag ten top hijsen. Waarna de receptie voor ons 100-jarig bestaan in de nieuwe Vlonder plaatsvindt. Een aantal sprekers gaat dit opluisteren terwijl de champagne rijkelijk vloeit.

Uiteraard volgt er dan een spetterend feest in onze eigen nieuwe sportzaal. Het weekend wordt afgesloten met een katerbrunch annex opruimfeest. Mogelijkheden te over om deze bijzondere verjaardag bij te wonen.

Ik feliciteer jullie nog niet, want dat brengt ongeluk, maar zaterdag schud ik jullie graag de hand.
Ik wens ons wel alvast hele genoeglijke dagen met vele Achillianen en fans van Achilles van de partij.

Wout Broers

Datum 27-09-2022 21:00
Tags