Taakie komt eraan!

De officiële aankondiging! Na het jubileum starten we met het programma Taakie. Taakie gaat ons helpen met het invullen van vrijwilligerstaken. Twee jaar geleden, hoogtij corona, hebben we tijdens de JAV een nieuw vrijwilligersbeleid omarmd. Het resultaat daarvan zien we direct terug op de velden. Zo zijn alle spelers van de selectie actief als trainer, coach, scheidsrechter of commissielid van de TC. Een resultaat waar we trots op zijn! Het laat niet alleen zien dat onze selectie ook wat terug doet voor de club, het is juist de energie, het enthousiasme en de betrokkenheid die de selectie momenteel laat zien. En dat is nog veel belangrijker.

Helaas is de uitvoering van ons nieuwe vrijwilligersbeleid maar gedeeltelijk uitgerold. Door corona viel het momentum weg, want onze club lag immers zo goed als stil. Nu alles weer op volle toeren moet gaan draaien, lopen we tegen flinke uitdagingen aan. We hebben namelijk nog nooit zoveel vacante posities gehad in het brede scala aan vrijwilligerstaken.

In de aankomende maanden zullen we ons vrijwilligersbeleid weer verder uitrollen. We zullen in de aankomende week persoonlijk contact opnemen met alle leden om de contactgegevens te verifiëren. Deze gegevens zullen worden verwerkt in Taakie.

Zodra we over alle juiste informatie beschikken, zullen we opnieuw een profielenonderzoek uitzetten via Taakie, een slimme, snelle en leuke online tool. Een tool die door meer verenigingen wordt gebruikt. Door het stellen van slechts een paar vragen krijgen wij een goed beeld van al die unieke types die Achilles rijk is!

Na het beantwoorden van de vragen zie je waar jouw talent ligt. Mochten wij tegen een uitdaging aanlopen op een bepaalde functie of taak, dan kunnen we met Taakie heel handig 'scouten' wie er plezier aan zou beleven om een helpende hand te bieden.

Taakie heeft een positieve insteek. Dankzij Taakie benaderen we jou alleen als we in jou de beste match zien! Heel laagdrempelig maar toch persoonlijk, via een WhatsAppje. Met één druk op de knop kun je een Taakie accepteren, maar ook afwijzen!

Hoe meer leden, ouders en vrijwilligers de vragenlijst invullen, hoe meer plezier wij aan Taakie beleven. Je helpt ons dus enorm mee deze korte vragenlijst in te vullen. We sturen je binnenkort een mailtje met de link naar de vragen.

Ben je benieuwd naar Taakie? Bekijk de video Aan de slag met Taakie

Dank je wel!
Het bestuur

Datum 04-10-2022 10:05
Tags