Mededeling bestuur

Beste leden, Het bestuur is de afgelopen week zeer onaangenaam verrast door een bericht op Facebook door en aangaande leden van onze vereniging. Naar aanleiding van dit inmiddels verwijderde bericht hecht het bestuur er waarde aan de leden te informeren over dit incident.

Het bestuur is direct nadat het formeel op de hoogte was gebracht van het incident in actie gekomen. Daarbij willen we zorgvuldig te werk gaan en hebben we besloten om bij een vertrouwenscontactpersoon advies in te winnen. Naar aanleiding van het eerste advies zijn er direct diverse acties uitgezet richting alle betrokkenen.

Sindsdien houdt het bestuur nauw contact met het Centrum Veilige Sport Nederland waar de kwestie in behandeling is. Vanuit het Centrum worden wij geadviseerd en geïnformeerd over de ontwikkelingen binnen de ontstane problematiek.

Zoals jullie wellicht begrijpen, kunnen we op dit moment en in het belang van alle betrokkenen niet nader ingaan op de ontstane problematiek. Heb je als lid van Achilles zorgen naar aanleiding van dit bericht, of heb je behoefte om met iemand te spreken, voel je dan vrij om contact op te nemen:

Centrum Veilige Sport Nederland (indien gewenst anoniem)
centrumveiligesport@nocnsf.nl of 0900 - 20 25 590

Bestuursleden HKV Achilles
Wout Broers woutjenl@yahoo.com 06 – 46 11 82 83
Hans Lijmbach hanslijmbach@me.com 06 – 51 51 70 51

Vertrouwenscontactpersonen HKV Achilles
Marcel de Coninck marcel.deconinck@hkvachilles.nl
Bo van Leeuwe bo.vanleeuwe@hkvachilles.nl

KNKV
vertrouwenscontactpersoon@knkv.nl of 026 - 303 54 70

Met vriendelijke groet,

Bestuur HKV Achilles

Datum 20-10-2022 20:52
Tags