Wedstrijdverslagen: eerste helft veldcompetitie zit er op!

De meeste ploegen speelden vorige week al hun laatste veldwedstrijden, alleen Achilles 4, 5 en 7 kwamen zaterdag nog in actie. Voor Achilles 4 betekende dat een potje tegen Rapid 2, waarmee de zesde overwinning genoteerd kon worden. Rapid leek onze Achillianen even te verrassen en kwam in hoog tempo met 0-4 voor. Bij rust had Achilles 4 weer een voorsprong te pakken en kon de wedstrijd worden uitgespeeld tot een 22-17 overwinning. Achilles 5 en7 konden dit weekend helaas geen punten bijschrijven. Lees verder voor het wedstrijdverdslag van Achilles 4 - Rapid 2.

  • Niemand kan álle wedstrijden kijken, maar met de verslagen houden we elkaar toch een beetje op de hoogte. Bij de Opstellingen staat - naast wie er spelen, rijden of fluiten - ook altijd aangegeven wie er verantwoordelijk is voor het verslag.
  • Ook een wedstrijdverslag geschreven? Mail deze dan voor maandagochtend 12:00 uur naar website@hkvachilles.nl.

Achilles 4 - Rapid 2

Iedereen die vorige week mijn hoofdartikel heeft gelezen weet inmiddels wat de identiteit van Achilles 4 is, en deze week was niet anders. Maandag: trainingsopkomst: 4 meiden. Veel schieten, veel strafworpen nemen. (Wat heeft gewerkt, want na drie keer missen, maakte ik gister ein-de-lijk die strafworp wel af.) Donderdag: trainingsopkomst wat hoger: met zijn zessen (de rest: vooral ouderdomspijntjes, druk met werk en 1x nooit trainen). We zijn echt nog naar buiten gelopen, maar Tjitse kreeg de container niet open en het was toch echt wel heel koud en nat. Dus maar beter geen risico lopen op ziek worden. Maar aangezien we zaterdagavond ook een borrel hadden, kon wat training daarvoor ook geen kwaad.

Of het het gebrek aan training was dat we in de wedstrijd binnen no-time 0-4 achter stonden? Geen idee, scherp waren we in ieder geval niet. Daarna werd het een wedstrijd tussen Gerald en zijn heer. Gerald die ons in de wedstrijd hield, of daar misschien zelf voor zorgde dat dat nodig was? (#zeefvandeweek). Bij rust was alles weer normaal (12-10) en na de 14-10 konden we de wedstrijd eigenlijk vrij gemakkelijk uitspelen (22-17). Een zakelijke overwinning en een wedstrijd die we ons waarschijnlijk niet lang meer zullen herinneren.

De borrel ’s avonds was er daarentegen weer één die nog wel lang zal blijven hangen. Laten we het erop houden dat onze korfbalkunsten gelukkig een stuk beter zijn dan onze zangkunsten (op die van Bo na, want zij kan wel écht zingen, maar was zoals ze zelf appte na het zien/horen van een filmpje, blij dat ze er niet bij was). Op naar een mooi zaalseizoen, met minstens net zoveel punten en de volgende borrel bij Gerald!

Mandy

Datum 07-11-2022 11:50
Tags