Terugblik: informatieavond voor ouders van nieuwe jeugdleden

Afgelopen 18 oktober was de informatieavond voor ouders van nieuwe jeugdleden, maar natuurlijk waren alle ouders van harte welkom. Al zeggen we het zelf, dit was een goede tijdsbesteding. Het was fijn om elkaar te leren kennen/weer te zien en de informatie was welkom, aldus de feedback die we hebben ontvangen. Het blijkt dat (nieuwe) ouders soms met praktische vragen zitten en de antwoorden hierop niet altijd even makkelijk te vinden zijn. Lees verder voor een kleine terugblik! [Presentatie toegevoegd!]

Na het welkomstwoord van de voorzitter van Achilles, Wout Broers, werd een presentatie gegeven door Linda van de Haak (ook bestuurslid en voorzitter van de Technische Commissie), over allerlei belangrijke zaken omtrent het lidmaatschap. Deze presentatie vind je erug onderaan dit bericht, zodat je de informatie nog kunt (na)lezen. We hebben ook een leuke quiz gedaan, om de kennis van korfbal een beetje te toetsen. Hieruit kwamen 2 winnaars naar voren, die vervend korfbalkenners bleken want ze hadden beiden alle vragen goed. Als prijs kregen ze een Achilles betaalkaart uitgereikt (normale aanschafprijs €3) met een klein saldo erop.

Het lijkt ons nuttig om elk jaar een informatieavond te organiseren en zullen de reacties die we hebben gekregen en misschien nog ontvangen hierin meenemen.

Groetjes,
Margot, Miriam, Janneke en Marjolein
Commissie Ledenwerving

*Download hier de presentatie*

Datum 13-11-2022 08:05