AC Achilles Kerstdiner 2022

HOHOHO! Zondag 18 december wordt er weer een Kerstdiner geserveerd in onze nieuwe Vlonder. De kantine wordt omgetoverd tot een Winter Wonderland en het wordt weer smullen met een hoop gezelligheid! Dit mag je niet missen. Lees snel verder voor de details en meld je snel aan!

We verdelen de avond in twee shifts.
Als eerste zijn de F en de E aan de beurt. Zij krijgen een heerlijk buffet voorgeschoteld. Ze zijn vanaf 17.00 uur welkom en om 18.30 uur kunnen ze weer worden opgehaald. De bijdrage voor de F & E voor deze avond bedraagt 7 euro. Graag contant en gepast betalen.
De F en de E graag opgeven via AC@hkvachilles.nl, hierbij graag naam, team en eventuele allergieën vermelden.

Na dit heerlijke maaltje zijn de D t/m A aan de beurt.
Voor jullie wordt er een heus 3 gangendiner geserveerd. Vanaf 19.00 uur mogen jullie aanschuiven en om 21.00 uur is de avond weer afgelopen. Voor jullie bedragen de kosten 10 euro, ook graag contant betalen.
De D t/m de A graag deze link invullen om je keuze door te geven: Aanmeldformulier Kerstdiner D t/m A

Aanmelden voor beide shifts graag voor woensdag 14 december 22.00 uur!

Natuurlijk wordt de kantine weer prachtig aangekleed en verwachten dat jullie ook netjes gekleed in de kantine verschijnen. Zorg dat je er op je Paas, nee Kerstbest uitziet en niet onbelangrijk zorg voor een lege maag!

Lieve kerstgroetjes

De AC

*Als Nederland 18 december in de finale blijkt te staan, dan wordt het diner omgetoverd tot een uitgebreide brunch. Hier zal dan meer informatie over volgen. 

thumbnail_kerstdiner4.jpg

kantinekerst.JPG

thumbnail_kerstdiner2.jpg

Datum 09-12-2022 09:21
Tags